у самому справі, завжди краще, ніж зняти фап і покласти трубку, або злити все і вставити трубку всередину, що пі? безпечне....
ну і даремно...пам'ятайте, що dpf-fap досягає дуже високих температур, навіть якщо вимкнути регенерації...ми по 600?...(900?C регенерації) піти і послабити будівлі з унікальною, як, що одночасно буде наділений також і певний тиск у вихлопній...не ? більшу частину життя...і всі напруги, які є у вихлопних газах..температури,тиску,вібрації,etc.. краще уникати свердління отворів в керамічній...плюс в fap-dpf є дорогі метали, як паладій або платина, які також коштують 100-150 євро за грам...для цього в деяких районах є злодії, які крадуть їх smontantandoli з-під машини...так що замість того, щоб bucarli... vendeteli центрів, які спеціалізуються...може бути, racimolate p? ).....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ні, якщо машина нова і я завжди намагаюся зберегти, поклавши трубку прямий(downpipe), якщо очистити nacchina втрачає трохи і звучить mettalico мені не подобається, якщо наш фільтр і intasatissimo і більше не використовувати ріжучі атаки і там хороший баланс трубі.
? добре, щоб спробувати зберегти їх, ви не знаєте, вас ніколи не посилають у редакції спеціальної конфіскації буклету, що ви робите після ricompri новий.
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
точно також ? правда, увагу, що зараз на дорогах перевіряти машини, якщо ? defappata тобто, на їх думку, сідай труби прямо в напрямку автомобілізації? без витрат, що тоді потрібно зробити, то коли ? можливо, щоб зберегти його цілісність, покладемо, хороша труба, якщо ви cuccano відновлення і ripiazzi fap, то ви можете? зробити в кожній системі, що ви хочете ..........
Miiiiiiiii, що кульки co sti дірок...якщо ви входите автомобіля, майстерня і вам потрібно зробити, піти в поспіху, і ви не можете defapparla в електронному вигляді, а клієнт не хоче витрачати гроші на fap знову зробіть отвір, і далі.. авто йде...у мене є клієнти, які вже мають? шлях більше 100 000 км,робіть ваші міркування...звичайно, вони згодні з тим, що ви говорите про трубі і всі проблеми...
у самому справі, навіть я, таким чином, я зробив всі дірки не було ніколи проблем,то кожна людина в його ідеї...
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Ви пу? мати, можливо, фото з двома рішеннями отвори і трубки, право на збереження оригіналу.