Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 57

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я хотів би зрозуміти, якщо SVBL служить для обмеження тиску або встановити максимальну межу, щоб увійти в recovery ебу.
    Що стосується значення в карту, вони не виконуються, чому? ви вище кривих, що я тобі відправив, EE866 і EE952.
    найслабшою потрібно увійти в експлуатації closedloop, тобто управління з картку зі значеннями тиску від "ганяти".
    найвищою служить для виходу з цієї роботи і перейти на роботу openloop, тобто використовуються карти VGT, які slegate від тиску
    і вони повинні служити, забезпечують ефект overboost.
    тому, якщо ви хочете зменшити турбо на пікових навантажень, у вас є 2 рішення:
    1. Зменшити отвори і vgt на пікових навантажень
    2. Підняти заключна частина кривих EE866 і EE952, значення, покласти повинні бути в мм3 дизельного палива

точки зупинки цих кривих є оборотів, крива являє IQ максимум, щоб залишитися в closed loop і використовувати потім lemappe тиску.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    може бути ? більш ясно, так?
    Я підняв останні 11 очок (від 3500 оборотів і вище) 6800 очок досягненні 6900 і 7000
    якщо ви вважаєте, подолати ці iQ alzali, а також

mod-civic.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    може бути ? більш ясно, так?
    Я підняв останні 11 очок (від 3500 оборотів і вище) 6800 очок досягненні 6900 і 7000
    якщо ви вважаєте, подолати ці iQ alzali, а також

mod-civic.jpg
    Для SVBL маяк " тести надалі, обмежуючи значення pi? низькі карту OEM.
    OEM ? в 2.4 (так 1.4 бар), таблиця turbo оригінальної карти не становить понад 1,250 3000 оборотів в хвилину. WOT. (максимальне навантаження до 3000)
    Потім, завантаживши sw. oem і abassando SVBL 2.1 або ви мені знайдете' обмеження
    або навіть можливого відновлення, якщо ? правильне функціонування.
    Indaghero' pi? в l?...журнали ці часи з тим, що вартість дизельного палива є дійсно висока.

Я вважаю, що є дві інші карти, пов'язані з розглядом EE8EC і EE820 вони теж є pi? високий, а інший-пі? низький.
    Що робити, якщо це останні два змінюються, як від screensoot вкладення? (цю ? зміни, які я знайшов в карту вже? зроблено)

Мені краще всього пояснити, як працюють карти EE866 і EE952 в ****llo макроскопічні і як вони підключаються до тиску turbo і VNT?

Те, що s? я ? що-ї? ? висока запит крутного моменту з низьким числом оборотів в хвилину, більше? у VNT (variable Nozzle turbo) зем? закриті лопатки,
    замість високого числа обертів відбувається навпаки, і лопатки мають відсоток apertua більше.

Я не "professional", а просто "новачок"...
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Між тим, домовтеся, коли ви хочете і коли ви не хочете overboost, я хотів би зробити це в стилі Audi, тобто тебе втрачу криві, що я сказав раніше, тільки на високих оборотах, скажімо, від 3500-4000.
    Я більш закрита VGT на низьких обертах, побачив, що звинувачуєте проблема turbolag.
    Я не розумію, якщо у вас турбіна оригінал

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Між тим, домовтеся, коли ви хочете і коли ви не хочете overboost, я хотів би зробити це в стилі Audi, тобто тебе втрачу криві, що я сказав раніше, тільки на високих оборотах, скажімо, від 3500-4000.
    Я більш закрита VGT на низьких обертах, побачив, що звинувачуєте проблема turbolag.
    Я не розумію, якщо у вас турбіна оригінал
    Турбіна ? оригінал

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    цей автомобіль також має dpf??якщо ви..краще не перестаратися з дизельним паливом, і, особливо, з турбо....в іншому випадку ви робите пошкодження....і так само, серйозних...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    цей автомобіль також має dpf??якщо ви..краще не перестаратися з дизельним паливом, і, особливо, з турбо....в іншому випадку ви робите пошкодження....і так само, серйозних...
    Ви DPF, але його піднімаю, якщо я повинен іти чіпати певні речі.
    Зараз я вивчаю, як це все працює в ambaradam, невеликі зміни допускаються також з DPF....але невеликі.
    Мод. що я запропонував Франк мені дуже цікаво, але доказів цим впоратися? з передбачливістю, після того, як зрозумів, добре працює, навіть чому? йдуть округлені, безумовно.

Ти, що скажеш мені на ці карти?

Франк говорить, що пі? закрити до низьких і більш? леві turbolag. Правильно, але як? Через ці дві карти EE866 і EE952....

Не пу? працювати безпосередньо на vnt?

Як я вже? scrito я хотів би дізнатися, як це робиться перед початком роботи.
    З таблиць vnt, які повинні представляти % відкриття і закриття, мені здається, що робота stok йде від 60% до 30% (в пості вище c'? мій екран табличних значень vnt). Потім, переконавшись, також з діагнозом 60 % повинне бути значення максимального закриття і на 32% відкриття. Pi? навантаження ? високий пі? геометрія відкривається після певної кількості оборотів в хвилину.
    Тепер в залежності від змін, які необхідно зробити на EE866 і EE952 і підняти від 3500 до 4000 rpm значення mg/str я просто не можу скруглить перехід роботи цих 2 карт. Вибачте мене і, будь ласка, будьте терплячі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Не пу? працювати безпосередньо на vnt?

Як я вже? scrito я хотів би дізнатися, як це робиться перед початком роботи.

Тепер в залежності від змін, які необхідно зробити на EE866 і EE952 і підняти від 3500 до 4000 rpm значення mg/str я просто не можу скруглить перехід роботи цих 2 карт. Вибачте мене і, будь ласка, будьте терплячі
    Я намагаюся висловити краще, потрібно працювати на картах vnt якщо ви хочете закрити ще й геометрія. Ці карти служать тільки якщо ви вище значення кривих EE866 і EE952. Якщо ви під ECU використовує карти VNT, якщо ви вище, використовуйте карти turbo. Якщо існує щось, що встановлює межу відкриття, мінімальна і максимальна геометрії не знають, але, напевно, протягом цього діапазону ви можете використовувати карту, VNT

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Червона лінія
    http://www.professionalchiptuning.ne...8&d=1358384247
    ? оригінал
    у чорний хід до 75 мг/STR (EE866) (зміна від 3500 до 4000 об / хв)

Те ж саме для іншої мод (EE952) (зміна від 3500 до 4000 об / хв)

обидві карти повинні визначити час робочого циклу vnt за кількістю? mg/str, представлених в карті rpm Vs mg/str

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    не забудьте зробити EE952 трохи вище іншої кривої, щоб зберегти гістерезис.
    Якщо ви зробили це зміна зараз необхідно підняти до необхідних значень тиску в карту turbo

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •