Спасибі, здається, легко, що тепер я врятований, схема, просто мені потрібно, що мені з нею робити, ми відчуваємо,....
Привіт всім,
я не розумію...... якщо я читаю в boot з galloV2 один abarth отримую файл pi? великий для ecmtitanium....правильно? тому я повинен скоротити його, але я не розумію, якщо адреса 08000 або 01000......
і коли я йду переписувати його? припускаючи, що в його переписати з galloV2? мені повідомлення, що частина файлів?
Дякую
якщо ви читаєте і пишете півень не потрібна ця техніка мені ? подається для розрахунку cks з титану, так як не знав, якщо fgtech його calcolava в запису, і я повинен був порівняти його з іншими файлами, в моєму розпорядженні
однак ви повинні відрізати від 00008000 до 0000ffff в hex
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але якщо б мені довелося читати abarth з galloV2, файл, який я читаю, що, наскільки розумію, буде виглядати більше, якщо я ecmtitanium, визнає його, і я можу змінити його, або я повинен "відрізати"?
і коли все скінчено мод, я повинен скликати, перш ніж писати? як?
де можна знайти розміри файлів різних автомобілів?
і метод ? одно на всіх автомобілях?
Дякую
ви повинні скоротити його, щоб використовувати його з titaале якщо б мені довелося читати abarth з galloV2, файл, який я читаю, що, наскільки розумію, буде виглядати більше, якщо я ecmtitanium, визнає його, і я можу змінити його, або я повинен "відрізати"?
ви після зміни riallunghi і напиши півень 2, змушуючи його розрахунку cks.. (запитує при записі якщо ви хочете, щоб обчислити)і коли все скінчено мод, я повинен скликати, перш ніж писати? як?
я думаю, що йде добре на все bosch me.. принаймні також, що і smart 1000 benza.. ті ж дії,і метод ? одно на всіх автомобілях?
ок, але, якщо мене скоротили, як і що я повинен reincollargli?
Дякую
Хлопці, але ви впевнені, що наші адреси, які ви написали?
Я повинен відрізати від 0x8000 до 0x18000, на всі 10000 байт.
Використання "010 Editor", яка має функцію ідеально, щоб вирізати і вставити байт.
Якщо ви візьмете файл ori-ліжко з Півень і файл ліжку з іншими інструментами, ви бачите, що Півень серед 0x8000 і 0x18000 заповнює тільки з FF.
Все, що ви повинні зняти(і потім rimentere).
Але не від 0x8000 до 0xFFFF, як написано, а більше.