я хотів би хтось зробив ще для читання з mpps цієї машини, щоб знати, якщо з mpps ви пу? спокійно зробити...
я хотів би хтось зробив ще для читання з mpps цієї машини, щоб знати, якщо з mpps ви пу? спокійно зробити...
З mpps-де я не помиляюся, то ви повинні використовувати файл від 832 взяв від bancadati Alien
то ви говорите, що ви можете тільки писати й читати, я, здається, зрозумів,.....
Пропоную зробити це в boot mode ви ніколи не знаєте!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ви говорите, що у нас є ризик прибити ecu.... Припущення, якщо я знаходжу файл орі я роблю мод, мені писати навіть в бут я думаю, що ваш рада була, це я зрозумів правильно.......
він зрозумів, право,шкода, якщо ви повинні зробити її в boot mode читайте свій ori той мод і напишіть,xch? ризикувати??
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ви праві, завжди краще читати і писати з такою ж інструмент, спасибі за пораду і що зараз я не зробив бут режим як раз у мене є час, я ставлю їх і пробую з ecu, що gi? замінити то може бути, якщо не можу я відкриваю пост......
дякую, як завжди дуже люб'язний, як тільки ви їх відкриваю комфортно ми почуваємо себе.......
Потрібно купити 2 резистора на 100 ом для boot mode....їх потрібно зварити на дільницях не складно,просто підключіть ці дроти до гребінь ecu для читання мікро, два +12v=pin 6 і 70...gnd 1...k-line pin 91.