код 0445110002 не дає мені ніякого порівняння? я можу тобі сказати про те, приводи, монтувати їх навіть на fiat або lancia робите що-пиши мені, навіть ваш тип двигуна і я бачу, що я можу fare.........
код 0445110002 не дає мені ніякого порівняння? я можу тобі сказати про те, приводи, монтувати їх навіть на fiat або lancia робите що-пиши мені, навіть ваш тип двигуна і я бачу, що я можу fare.........
з даних в моєму розпорядженні у 002 загасити 82-92mm2 дизельного палива макс.....йому 068 100-115mm3 дизельного палива...
факт? що вони йдуть погано, може бути, і можна знайти на elettroattuatori......
і я думаю, що карти energizing час машини, які збирають цих двох різних типів форсунок (вони принципово різні...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Монтував 119 замість 002 я гарантую, що, здається, пов'язаного..? я думаю, що у вас є інші проблеми..
Atri проблеми, типу? cos? контроль
ось список автомобілів, які збирають ваші форсунки подивитися, якщо вам це корисно, наприклад, для пошуку......
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 12-01-2013 14:20
Протягом зробити тест на 9...у вас в діагнозі порівняння кількості? дизельних форсунок?? якщо у вас є.. діапазон корекції ебу повинен бути від -2 до + 2, у протилежному випадку несправні...
тепер список автомобілів, які монтує їх c'? цільова ціна перегляд його знає, я просто повинен вирішити, що робити.......