я знаю, називається cos? це здається простим, але я-pra ca в області, так що я повинен зробити p? практика, є речі, які я ніколи не робив
як назва ? перша карта, що я намагаюся зробити
я знаю, називається cos? це здається простим, але я-pra ca в області, так що я повинен зробити p? практика, є речі, які я ніколи не робив
як назва ? перша карта, що я намагаюся зробити
Тут багато хто, як я, по-перше, вивчають дорогоцінні речі spizzicando info направо і наліво.
На жаль, не ? легко, чому? є багато інформації суперечать один одному, і не з'? точний метод. Ми говоримо, що кожна карта по-своєму.
Не ? легко зробити хорошу карту, якщо ви не обчислює, а те, що ви хочете отримати.
Дороги ? довгий, чому? крім розрахунків, то потрібно реєструвати і бачити такі речі, якщо дійсно так, як ви хочете.
І досягли результату задовільний rullata не f? погано.
Зробити mappetta займає мало і прирощення почуваються однаково, то, якщо щілини? ви будете шкодувати, ніж ті цінності, під'їхав до cazzum...
Вчитися, вчитися і потіти інформацію!
На щастя, у цьому форумі ви d? слухати і допоможе вам дійсно зрозуміти речі.
* мегамозок добре сказав про info як ви робите журнал?
з обладнання і sw підходять..там підключається через роз'єм obd до ecu і через sw виборі параметрів, які планується зареєструвати-контроль...типу iq або повітря або прес-турбо і т. д. і т. д.....таким чином, ви впевнені, що дата mod наприклад, збільшення iq, так і було насправді "ванкувер" від ecu...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
манро ви revo зробити статую навіть волхвів
ні..ні.. нічого статуї для мене...я просто спробувати ваш 535d....велика машина...думаю, що тільки на карту,зроблено,як треба, цей автомобіль перевищує 350cv.....до речі, а твоє монтує dpf???
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ах манро а він dpf
не s? якщо ви були вже? сказали чи ні, але за адресою C4672 c'? інший обмежувач кількості? вводять
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
може бути,....мені б дуже хотілося спробувати зробити його своїми руками,