Насправді немає ? простий, але pi? info raccimolo і оптимальним ?. Мати загальне уявлення людині, завжди намагайтеся хороший мод.![]()
Насправді немає ? простий, але pi? info raccimolo і оптимальним ?. Мати загальне уявлення людині, завжди намагайтеся хороший мод.![]()
franco75... але...волхвів розмістив map pack з карти все, що потрібно, moddare, щоб піти на цей автомобіль....ти хочеш ще інші карти??ви хочете вийти божевільні....карти, turbo,за словами map pack 3 дзвінки "boost table"....
в map pack є більш 50 карт найважливіші....... а ви спробуйте ще карти??
mahhh я не розумію....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Я, здається, не їсти нічого, залежно від темп...тих, хто викрадають? Хтось мені пояснює, лямбда, як йде' moddata? Наприклад, кілька тижнів тому я закрив egr. Зробивши це невелика зміна в діагноз я значення maf більш високими, якщо б я хотів risitemare все у відповідності з цією дрібницею, як я повинен працювати?
Багато я вважаю важливими, якщо автомобіль було встановлено фільтрів IQ дуже низький, можуть зірвати збільшується.
На vgt я розміщена, щоб дати зрозуміти користувачеві, що якщо мапу турбо не витримується c'? хороша причина та рішення.
Коротше кажучи, я намагаюся, щоб не деморалізувати мегамозок, і дати йому зрозуміти, що з нашою допомогою може робити майже все, незважаючи на цілий ЕКЮ досить складним
Я зробив кілька експериментів, тепер чи в мене проблеми з scanxl або ? абсолютно вірно, що prex turbo v? від імені його...
Здається, що навіть якщо збільшити карту prex 1,6 в тому числі лім. prex значення, не можу досягти, якщо не overboost.
Манометр мені забиває 1.5 і v? 1.7 у overboost на кілька сек. Крім того, він дуже повільний.
Тиск у мене склалося враження, що він вирізаний з чого-то, може бути лямбда?
треба шукати, якщо c'? у SVBL і побачити, що значення цього ? встановлено
якщо що ? встановлений в 2500 ваш тиск не буде? ніколи
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
SVBL? ні, c'? і я підняв ? у ed890.
Від 2,4 до 2,6 ? був переміщений, я s? що я повинен купити хороший аналоговий прилад, ніж ті, старий стиль...
Хто s? скажіть мені, якщо у залежності від значення, що я d? Карта чи можу я отримати перетворення prex turbo в бар-так я можу побачити, якщо У hds я d? значення, відмінні від scanxl.
Cmq. карта після зміни prex turbo v? більш, як значення 37 PSI, який перетворюється в бар ми навколо 1,550.
37 PSI 2,6 бар точні