Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 36

Обговорення: Карту альфа 159 120 л. с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158

Карту альфа 159 120 л. с.

Отже, після часу, що я слідую за пристрастю в цьому світі-тюнер ? збільшена до такої міри, що він вирішив зробити витрати, купуючи півник саме це FGTech Galletto 2-Master BDM-TriCore-OBD мене ? прибув у ці дні я встановив soft драйвера, і я перейшов на читання мого ecu все успішно завершено цікаво, я можу розмістити файл, щоб мати свою думку, що карту мені зробили і допомогти мені зрозуміти, як змінити його за своїм смаком?.
    Спасибі, я сподіваюся, vs. допомога.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт,по-моєму, можна снд? напевно ви думки на свою карту і якусь пораду!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    привіт,по-моєму, можна снд? напевно ви думки на свою карту і якусь пораду!!
    Ок, вибачте, поясніть мені, як прикріпити файл bin.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    Ок, вибачте, поясніть мені, як прикріпити файл bin.
    використовуйте пошук, що перебуваєте керівництво розміщена на форумі, як ви прикріпіть файли.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158

файл mod alfa 159 120 к.с.

Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    використовуйте пошук, що перебуваєте керівництво розміщена на форумі, як ви прикріпіть файли.
    ок, я спробую, сподіваюся, не зв'язуйтеся.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Даю вам порада-зверніться до онлайн-магазин, без образ, або чекає, що якийсь експерт дасть тобі кілька порад.
    На карті ви торкнулися мало, і мало теж погано, turbo cos? факт, по-моєму, тобі все ж гри...відкриття клапана залишити її в спокої, п...
    Дивіться, я початківець...але ви бачите його на км ? все, лопнув.
    Ви забули додати також орі...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Даю вам порада-зверніться до онлайн-магазин, без образ, або чекає, що якийсь експерт дасть тобі кілька порад.
    На карті ви торкнулися мало, і мало теж погано, turbo cos? факт, по-моєму, тобі все ж гри...відкриття клапана залишити її в спокої, п...
    ОК, я намагаюся вкласти навіть у орі я просто хотів сказати, що карту мені ? було зроблено ще offcina альфа.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-01-2013 у 00:06

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Здравствуйте, я прошу занадто багато, щоб змусити мене зрозуміти, з ECM, як я можу включати і виключати клапан я тому на початку, отже, є абсолютно неосвічені змін.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, я прошу занадто багато, щоб змусити мене зрозуміти, з ECM, як я можу включати і виключати клапан я тому на початку, отже, є абсолютно неосвічені змін.
    Дякую
    Порт 0 ці адреси: 1C4B6E в 1C4B84 потім 1C4C3A в 1C4C50 cos? вам egr закритий в електронному вигляді, то після цього ви можете закрити навіть фізично з фланцем.
    Щоб повернути ori вибір дві адреси і натиснути на кнопку в верхньому правому куті, що він знак оклику в червоне півколо.
    Якщо карту ? ще один мій раду ? знизити turbo 60-70 очок і поставити ori карту, що ecm (я маю на увазі titanium) називається "Відсоток відкриття клапана".
    За поради + для конкретних потрібно чекати якийсь добрий самарянин-й? експерт
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Порт 0 ці адреси: 1C4B6E в 1C4B84 потім 1C4C3A в 1C4C50 cos? вам egr закритий в електронному вигляді, то після цього ви можете закрити навіть фізично з фланцем.
    Щоб повернути ori вибір дві адреси і натиснути на кнопку в верхньому правому куті, що він знак оклику в червоне півколо.
    Якщо карту ? ще один мій раду ? знизити turbo 60-70 очок і поставити ori карту, що ecm (я маю на увазі titanium) називається "Відсоток відкриття клапана".
    За поради + для конкретних потрібно чекати якийсь добрий самарянин-й? експерт
    Доброго дня, вибачте, але ви можете допомогти мені зрозуміти, як рухатися ECM, щоб знайти та змінити ці значення.
    Спасибі.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •