що, звичайно, v? обмеженою прямо зараз ? все ясно... і значення обмеження, звичайно, повинні збігатися з кроком
що, звичайно, v? обмеженою прямо зараз ? все ясно... і значення обмеження, звичайно, повинні збігатися з кроком
bh? очевидно..якщо ви почнете вимагати більше в "тих районах," навіть обмеження йдуть спеціалізовані на нові запит в "ті ж зони"....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
не v? обмежений...v? межує....
обмеження йдуть адаптовані до запитів...
на всіх картах......
якщо ви подивіться на карту, обмеження по IQ, ви побачите прямої лінії з вартістю 8000
то 8000 відповідає 80 інжекторний, не впевнений, якщо сон мм3 або мг
однак зробити lappe cosx? в ****llo теоретичні нікуди не годиться, карта йде доведено на машині, щоб бачити як слід і зрозуміти, що зміниться, якщо це стосується чи що
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
як тільки карта sar? повне і пу? завантажити cos? можете спробувати
vabb? тим часом почала розуміти, що робити, а потім тест зробити?...
вас прийняти важке рішення
обмежувач IQ.jpgкарту лямбда 7%.jpg
E92...дивитися значення поля з написом "DEC" подивитися, що в грі у вас 8000, що відповідає 80mm3 дизельного палива...
у той час як змінити значення і 8200 ? 82mm3....
тепер замість того, щоб збільшити і просто карти і намагається зрозуміти те, що ви робите....
перейти на карту нм на iq протягніть курсор по карті, де ти in bad dad ? подивитися в таблицях, які ви accenavo перед "dec" максимальне значення, яке ви....
якщо максимальне значення ? понад 8200 або 82mm3, то необхідно вирівняти карту обмеження запитом dell нм>iq...
карту лямбда не бачу і добре... я не бачу навіть тузи..але в очі я не люблю...мені гавкіт moddata, не знаючи, що ви робите...
edit але таке 4****? я не я їх bhaa!