Стр. 8 з 16 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Обговорення: перша карта edc16 bmw

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт antonio.o я думаю, що спочатку потрібно vederese ваша проблема, а", властивого цій дискусії, якщо немає, я пропоную вам побачити на форумі обговорення, властивого ваших проблем.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    антоніо ви можете відкрити discussone, що відносяться до вашої конкретної ситуації cio? авто і тип ебу
    ? спочатку перевіряє, якщо c'? деякі обговорення, які говорять про те, що тобі потрібно зробити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав E92_mpower Visualizza Messaggio
    антоніо ви можете відкрити discussone, що відносяться до вашої конкретної ситуації cio? авто і тип ебу
    ? спочатку перевіряє, якщо c'? деякі обговорення, які говорять про те, що тобі потрібно зробити...
    Ок, але в який розділ мені поради?.
    Спасибі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Я, здається, зрозумів, де знаходиться карта обмежувач диму після вас місце фото.
    Ти в 2D, ви не можете бачити, де знаходиться цей лім??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    на edc16c35 bmw, не ? необхідно змінити обмежувач диму і ходити автомобіля.

змінивши належним чином педаль акселератора, часу уприскування, тиску в рампі і обмежувачем тиску турбо і обмежувач, нм на iq, обмежувачі крутного моменту і обмежувачі крутного моменту для руху, ви отримаєте відмінні результати за перший крок, щоб змінити
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio

змінивши належним чином педаль акселератора, часу уприскування, тиску в рампі і обмежувачем тиску турбо і обмежувач, нм на iq, обмежувачі крутного моменту і обмежувачі крутного моменту для руху, ви отримаєте відмінні результати за перший крок, щоб змінити
    дев'ятий я згоден волхвів...якщо lim диму обмежує iq до певної кількості? ви можете збільшити всі карти, які ви згадали, навіть 100%....IQ завжди буде обмежена, що singlolo lim диму....тоді пу? цілком можливо, що я не правий...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1

досить, cos? кілька мод?
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    дев'ятий я згоден волхвів...якщо lim диму обмежує iq до певної кількості? ви можете збільшити всі карти, які ви згадали, навіть 100%....IQ завжди буде обмежена, що singlolo lim диму....тоді пу? цілком можливо, що я не правий...
    У будь-якому випадку, не існує, я нічого не розуміючи, я, читаючи та спостерігаючи, як світ, але він не прийшов,**** li lim диму не знаходжу ніде, може бути, я повинен змінити програмне забезпечення для редагування карт...

якщо ви або волхвів дайте мені тільки одним, допомагають у pi? зрозуміти, де я міг би знайти її
    добре, інакше пішов далі і, дійсно, я, вийшовши з розуму

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    розділ ? це, для початківців
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    розділ ? це, для початківців
    Спасибі, я зайнятий зараз з дочками, щоб супроводжувати в universit? сьогодні ввечері або завтра почнемо.
    Привіт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    чол?я зробив

Стр. 8 з 16 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення