Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 38

Обговорення: драйвер wish

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ммм, так от, мені інтерес зрозуміти, як я повинен робити її. Cio?, коли scorro, і я вважаю, криві, як я можу зрозуміти, що це, наприклад, карту в 2d DW? Що стосується ін'єкцій parzializzataa і 3 обмежувачі крутного моменту замість цього, я безпосередньо призводить ECM, коли я входжу в десяткове, а потім крок в 2D режимі.
    Я повинен, отже, тим часом почати "виключити 4 карти ECM кладе мені як "префікс", і тоді я повинен почати шукати карти схожі, що вони, у всякому разі, обмежувачі? Чи існує в картотеку, що вказує на те, що відповідають різні адреси?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    між тим, я виявив відмінностей між edc16c8 Альфа 140 к.с. Євро 3 та інші edc16c39 Audi або Bmw, тому не всі EDC16 рівні.
    У цій Альфа-я знайшов 5 обмежувачі обмежувачі і, можливо, не всі, difficli знайти для кривих, але не неможливо.
    Є ті, в залежності від температури, атмосферного тиску, оборотів і ще не пам'ятаю.
    Ще знати, де ви повинні зрозуміти, як їх знайти.
    Я використовую метод, який дозволяє відстежувати, з ECM diminuisco масштабу 2048 або 1024, перемістити курсор убік, щоб становище себе на тій мірі, в якій я очікую, щоб знайти їх, у більшості випадків, наприклад, на двигун, який має 500 куб.см двигун, єдиної (2000, 4-циліндровий або 3000 6 циліндрів), накласти на 6000-8000 (60 мм3 - 80 мм3).
    Початку виберіть файл, в 2D, і коли я знаходжу суцільні лінії або криві, я зупиняюсь, і з їх боку розслідування, щоб з'ясувати, що це таке.
    Опитування від зрозуміти, до чого відносяться зупинки, при необхідності, використання damos щось подібне.
    Насправді я дивуюся, як вони не там, де вони...
    Спробує? зробити методологія дослідження, як ви вказали, не маючи damos для моєї машини (у мене edc16 c31 авто з DPF)
    для ясності мені хотілося зрозуміти, щоб розблокувати IQ імена і b.p. принаймні, з пі? місцях пошуку.

Тим часом, велике спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    мегамозок пошти кривий lim диму cos? capiato все більше? або менше, com'?
    можливо, з якоїсь спроби ми туди доберемося

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Якщо не помиляюся, але не думаю, ilimitatori IQ це одне, обмежувачі диму іншого.
    Перші служать для обмеження саме безпосередньо максимальний IQ ін'єкцій, другі обмежують IQ побічно, обмежуючи частку стехіометричного
    Corregetemi, якщо я помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Мегамозок, якщо відкрити тему на вашому файлі ви давайте руку, в цій темі буде присвячена DriverWish
    я знаю, що ми пішли трохи офтопік

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Якщо не помиляюся, але не думаю, ilimitatori IQ це одне, обмежувачі диму іншого.
    Перші служать для обмеження саме безпосередньо максимальний IQ ін'єкцій, другі обмежують IQ побічно, обмежуючи частку стехіометричного
    тоді ви повинні бачити обидві криві

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Nightwing
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав jared_poe Visualizza Messaggio
    карти, які ви шукаєте ecm кличе:
    Пара запитом при стандартних умовах (це для? мені здається, покрийте регенерації)
    Запитуваний крутний момент під час прискорення
    Пара запитом для функції спорту
    Момент потрібно, щоб функція B спорт
    Ви це мене все добре пам'ятаю:
    Пара запитом для функції спорту
    Момент потрібно, щоб функція спорт-B,
    на початку я вважав, параметри передач automatiko, де c'? і ще, кнопку "спорт".
    Пару вечорів назад, намагаючись серед різних конфігураціях, я перевірив обидва параметра-і якщо все правильно пам'ятаю, вони ідентичні.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    В DW було б мапу педаль, як правило, в edc16 ? одна з перших карт. Карту перетворення нм iq я не у виробництво, збитки, так як перед sbloccherei обмежувачі IQ, як правило, ці, які ріжуть дизель. У моєї невеликий, досвід, я помітив, що VAG мають межу вище, ніж, наприклад, в Альфа без того, що будуть порушені обмежувачі IQ.
    ви впевнені, що ви це твердження??правильно, щоб все обговорити...припустимо ти педаль вимагати 400nm і обмежувачі відповідати обсягом замітки запит через обмеження..тепер в карті перетворення у вас стелю з нм при 350 с в результаті перетворення в iq це значення 65mm3 iq......по собі автомобіль як inietter? також з де-і TL, що встановлюються на 400nm???
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо torque limiter обмежує IQ, але обмежувачі диму завжди обмежує IQ через співвідношення AFR....другий ваш аргумент це обмеження c'? або не з'???
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    обмеження ce обидва, по-моєму відбувається процес, в самі етапів:
    1. встановлюється пара залежно від dricer хочу, і вона обмежується обмежувачі крутного моменту.
    2. через карту, перетворення визначається гіпотетичний IQ.
    3. IQ раніше встановлених порівнюється з обмежувачами, а якщо вище, хто виправляється, і обмежений.
    4. У решти карток (заздалегідь, і інші диспетчери різне) використовується значення IQ і Пара вже обмежено

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •