Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    74
    я для безпеки я завжди залишав відкритим, чому? читаючи переживання, на форумі я не знайшов підтвердження на 100% або інший

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    що я знаю, egr потрібно, щоб підняти tempereture насправді несправності виробляє in0intasamento рано, але ми не кладу руку на вогонь і тому, що egr закритий, у нас температура вихлопних газів, більш високі
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    І правда, egr off допомагає підняти температуру вихлопу і тримати в чистоті fap, коли це починає робити істерики і в довгостроковій перспективі це система забиває.........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    І правда, egr off допомагає підняти температуру вихлопу і тримати в чистоті fap, коли це починає робити істерики і в довгостроковій перспективі це система забиває.........
    і бажано залишити клапан egr активна з fap встановлений для зменшення засмічення,так як газ мандатів знову рециркуляція,вони менше забруднюють навколишнє середовище, для fap

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    74
    сьогодні я написав 159,власник хотів теж відображення, щоб зробити його більш швидко.. власник був задоволений!!!
    дякую всім за допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    я зіставляються різні alfa 159 анке в 150cv і egr-off і dpf активний...
    звичайно, ви повинні зробити карту збалансованої і рекомендую всім, перш ніж зробити примусової регенерації...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог з-за значних проблем з продуктивністю. Засмічення ? внаслідок утилізації відпрацьованих газів, які виходять з-домішки? усередині клапана.

Багато з них у відчаї вони впізнали його розібрати і очистити його від усього, розум ще зробили ізолювати від механічного.

Проблеми з-за клапана EGR можуть бути від поганий вихід автомобіля, strattoni і морщиться перші ознаки болю в експлуатацію.

Системи, щоб уповільнити процес забруднення клапана EGR ? використання дизельного палива з низьким вмістом сірки, так як маючи індекс цетанове число вище на класичний дизель горять краще і не генерують занадто багато твердих часток.

Автомобіль використовується переважно в місті?, сажовий фільтр з клапаном EGR є тільки два рогне.
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    І правда, в даний час ці дві системи є рогне-й? тить ки, що машину вони зараз вирішуйте з бетону вимушених, але я кажу, що якщо egr залишається відкритим, навіть трохи довше йти забиває fap в деяких випадках ? краще виключити по карті, де ? можна.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    мені давно говорили протилежні речі тримати включеною рециркуляції ог, якщо автомобіль мав fap, тому що з egr немає, fap були проблеми регенерувати, так як був більш важким для досягнення temp-активатор регенерації. ? скільки читаю тут замість закриття egr людині fap у деякої частини

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    у кожного свої теорії, то я повторюю, якщо ви виключення в електронному вигляді, але egr не працює, налаштувати не вирішити проблему в деяких випадках egr-якщо залишається 0, після карту діагноз можна ще заткнути? якщо має електронне управління ніколи не виходить стаккато залишити все пов'язано, як в оригіналі.....

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •