uhhhhhhhhhh, ок, спасибі! Я намагаюся відразу![]()
uhhhhhhhhhh, ок, спасибі! Я намагаюся відразу![]()
Денні, я не хочу руйнувати ваш ентузіазм, але, по мені, якщо потрібно зробити карту тільки для вашої машини, не маючи механічної основи, в першу чергу, і тоді вам доведеться інвестувати, щоб програмісти і все інше, з riskio, що якщо щось трапиться, потрібно викликати евакуатор і привезти її в concessonaria, я настійно рекомендую вам покластися на спеціаліста в галузі витрачається набагато менше, і ви гарантованої чому? хто, як я, що йому подобається giacare з клонами завжди інструмент офіційний, за що para в дупу.
Мій не ? абсолютно критику, але на мою думку, щоб наблизитися до області ви повинні сидіти, принаймні, на 30 машин в день і почати інвестувати з трьома нулями, а точка, покладених на когось.
без не в образу, просто хотів порадити вам кращий спосіб у відповідності з моєї точки зору
вибачте заздалегідь, якщо я висловив таким чином
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Правильно, не то;
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 08-01-2013 23:15
Знаю,але, по суті, я хочу вчитися, і я, звернувшись до вас.
Не caricher? ніколи не одну карту, якщо перший не avr? зробив кому-небудь з вас. Знання в механіці, не ? перебільшені, але мінімум є. Я розумію вашу пораду, але я віддаю перевагу витратити 130€ в mpps, і дізнатися, зрозуміти щось, що покладатися на когось. Безумовно, зірка? втратити багато часу, спочатку avr? з великих проблем, але я хочу принаймні спробувати![]()
Я зробив boiata, не tenetala до уваги!
Я думаю, що насос rail мені плювали в обличчя xD
Привіт, Денні, в назві обговорення, мова йде про 75cv,в той час як ви відправили файл 90cv. вам не погодиться прийняти файл від 75cv?
Так, але мені не вдалося його знайти...Це було тільки, щоб provarea у використанні програма,...робиться це так? в 10 хвилинах їзди.
Ок, спробуйте шукати краще, ніж в мережі або попросіть Адміністратора якщо тобі посилають один у нас основу, на якій можна вчитися.
Ок, тепер provvedo.
Ще щось.
Тоді, перейшовши у простих речах, змінити цифри з різним кроком, і тут ми. ?; обмежувачі крутного моменту, так? три? Їх реальна функція в чому?? ? siam це ? файл 90-х, не знаю, як ? 75. Я бачу, між тим, якщо я знаходжу щось.
В те, що я знаю структуру файлу 75cv і 90cv схожі. Якщо ви використовуєте ecm не дати надто велику вагу, щоб імена, що карти часто не вказують реальне значення.