хлопці, не там ми тепло так.... а вам я можу сказати, моя...?я думаю, що не існує математичної формули, стандарти, ви завжди повинні оцінювати тип силової об'єкта тип харчування і час, аналізуючи різні види двигунів ви можете? прибуття в заздалегідь оптимальною, але ніколи не ідеально, залежить від багатьох факторів...в цей вечір мені не вистачає часу, але якщо ви хочете, я готовий дати вам інформацію.
якщо ? двигун дизель common rail заздалегідь регулює кут початку упорскування хочете сказати, скільки градусів до вмт повинен почати ін'єкції... benza має інший сенс..
я хотів вказати, що завдаток, залежить від характеристик палива (октанове або cetani в залежності від типу двигуна... не ? проста річ, на автомобілі з дизельним двигуном серії я мод тільки для конкретних додатків
Тоді ось я...я б хотів задати питання: а що зміниться, якщо робить успіхи, як на фото нижче...є два файлу оригінальних двох двигунів абсолютно однаково, але один має pi? бензин та аванси, які повністю відрізняються від іншої...чекаю ваших роз'ясненні...різниця anticipi.jpg
дайте мені зрозуміти, що з карти, як ви визначити параметри, які вам потрібні, щоб використовувати ці формули?...