Питання: але якщо файл читається і зберігається з BDM, Kess, Mpps etc... Пу? бути використані тільки з допомогою відповідного Обладнання-ліжко або пу? можна переписати за допомогою всіх видів Обладнання?
Питання: але якщо файл читається і зберігається з BDM, Kess, Mpps etc... Пу? бути використані тільки з допомогою відповідного Обладнання-ліжко або пу? можна переписати за допомогою всіх видів Обладнання?
Востаннє редагувалось giarras; в 06-01-2013 22:31
як правило, слід читати і писати один і той же інструмент,однак ? можна також використовувати різні засоби, але ви повинні робити це завжди увагу на розмір файлу xch? всі серійні nn читають той же розмір,тобто ecu-не дозволяють читати в послідовний і, отже, вам завжди потрібно те, bdm, який ви також можете написати в послідовний, перевіряючи, всі види x mpps файл nn вимагає, d' бути скорочені.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
правило говорить, що " читати записати різні інструменти можуть читати в різних місцях карти
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
довгий час це відмінне пояснення giarras я рекомендую просити у випадку в разі якщо у вас є сумніви, тому що ви не можете зробити той же хід міркувань, узагальнюючи.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я не хотів би накласти вето на будь-tread...? я хотів би сказати, що,на мій погляд, і corregetemi, якщо я помиляюся,резервне копіювання bdm ліжко з будь-якого інструменту пу? написати з будь-яким інструментом..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
завжди в bdm очевидно,...
giarras ви хочете сказати, що резервне копіювання ліжко в bdm з kess v2 наприклад, не може написати з півневі v2??
kess, не робить з bdm, але там був старий bdm alien, що в деяких випадках може також прийняти файл відрізняється natra, і навпаки,загорнуті також при зміні розміру можна об'єднати, і навпаки,як я вже написав, і це завжди краще запитати, зокрема, тому що це не розмова, яка стосується всіх.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]