Привіт, роблю діагностику за допомогою multiecuscan моєї 147, ? результат отримати 20,000 км на блоці управління, - в голосі odometers, в той час як на спідометрі ne знаменує 130,200 км... машини ? використовується
Привіт, роблю діагностику за допомогою multiecuscan моєї 147, ? результат отримати 20,000 км на блоці управління, - в голосі odometers, в той час як на спідометрі ne знаменує 130,200 км... машини ? використовується
кафе. може бути запрограмовано ecu з bdm! або ? було сходження зла![]()
може бути, що і був замінений ебу з якоїсь причини
checcosassu за bdm ? типу програміст, який підключається dorettamente на платі ecu і дозволяє зробити читання повного flasch e2p і mpc
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
за bdm ? читати повністю idati присутні в ебу....якщо, наприклад перезапису файлу в bdm іншої машини з менш км на вашому ecu це зберігає всі дані в новий файл...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
скільки км ви пройшли з моменту, коли ти його купив??
я скажу вам одну річ.. multiecuscan.. ? то free ( без ліцензії ) ??
але я рекомендую перевірити сам віддав інший діагноз, cio, щоб зрозуміти, якщо multiecuscan говорить правду
а якщо перебуваєте км між ecu двигуна і приладів...значить, була зроблена десь програмування у мене є заміна ecu, не з'? тіні сумніву!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
? записаний...? мені каже 0 програмування