з ECM2001 можна збільшити файл 1 М з eprom, 2М, то мова змінюється, якщо ви хочете зробити 2 карти в одній eprom і swicharle, як це робила FIAT в декількох аркушів Bi Power з такою ж ебу.
з ECM2001 можна збільшити файл 1 М з eprom, 2М, то мова змінюється, якщо ви хочете зробити 2 карти в одній eprom і swicharle, як це робила FIAT в декількох аркушів Bi Power з такою ж ебу.
В даний час l' емулятор ? передісторія на автомобілях серії особливо ті, які мають пам'ять в процесорі
по мені з plcc32 комутатор це можна зробити, тільки якщо ? але якщо є 2 (див. екю golf tdi etc) працюють до шістнадцяти біт, і що ? pi? складно.емулятор ? ви передісторії, але коли ти капітан ecu, де ви можете його використовувати ? дуже корисно і економить багато роботи.
для підключення емулятора pe plcc, потрібен спеціальний адаптер, мій емулятор ? створений, але не я цей адаптер, де знайти емулятор ? pi? важко, я використовую його трохи, але не venderei коли-небудь, ви повинні знайти кого-то, що він робить зі ecm2001, cos? ви можете використовувати його також з різними ecm2001, що перебуваєте в колі.
Мій я взяв її в alien складання програмного забезпечення кілька років тому, не з'? марка написано вище.
Вартість не пам'ятаю, але це було не мало, якщо не помиляюся, називається біт power, по-моєму зробіть пошук на youtube дивіться також функції.