admin забуваєте досить холодний піт![]()
admin забуваєте досить холодний піт![]()
скипидар не допомагає?
не слід створювати будь-які пошкодження електричних компонентів та плати...
у продажу знаходитесь розчинників для тих, мастики на основі силікону, який не зіпсує плату ecu
могли б ви люб'язно дати загальне визначення продукту?
я просто стикається з ecu є civic type-r, який має силіконові навколо роз'єму, і шукав розчинник, щоб не напружувати надто на пластик.
Тільки що пробував. "авіа",щось робить, але не достатньо.
я б сказав, що ви можете використовувати загальний розчинник нітро...
або спробуйте задати деякі карроцьере, що вони використовують у якості розчинника antisilicone перед лаком...
вони проходять на кузовах до verniciarle, тому що кремній вступає в реакцію з фарбою, створюючи бульбашки...
в іншому випадку, ви могли б використовувати один розчинник для видалення фарби з хлористий метилен що ? розчинник, силіконове сша? красивий шаблон для органічних парів печ? смороду багато, і, звичайно, не робить добре (і використовувати рукавички, краще, якщо нітрилу). Аналогічний продукт, який я використовував ? "фарби denso" продукт від solvea. Обережний, коли відкриваєте його, І НЕ піддавати його впливу СОНЦЯ
небезпечно для життя!!!
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Fon викрутки.і багато-багато удачі.рада не ставити не розчинником, тому що завжди ce
Якийсь компонент відрізняється один від одного і ви не знаєте, що може статися
вибачте, все для заголовної в пості я і втік...хотів виправити, але не n? у мене можливість..я сподіваюся, ви зрозуміли, що я не ? "крик", але тільки щоб відзначити, що продукт досить небезпечно....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
уявіть собі, я думаю, що amministartori вони зрозуміли, що він був в залежності від способу позначення фраза....
я замість викрутки використовую шпателя від шпаклівки тих, хто у чанах з нержавіючої сталі, ділять зусилля на поверхні більше, і роблять вигин менше, ніж карта, так? я відключив карти, так і edc16 edc17, що, не заподіявши шкоди.