з fap увагу на моторне масло, яке ви використовуєте..масла, що містять металеві частинки, що якщо величини вище отвори робить забивають..дотримуватися специфікації масла, рекомендованого виробником
з fap увагу на моторне масло, яке ви використовуєте..масла, що містять металеві частинки, що якщо величини вище отвори робить забивають..дотримуватися специфікації масла, рекомендованого виробником
я неправильно писати..не частинки верхні отвори...
я не знаю, яке вони використовували олію, щоб? автомобіль проходить тільки пару км на час, вдома і на роботі. Ноги тих, хто керівництво ? дуже легкий. Що тоді ? було прийнято також використовується..
у будь-якому випадку ? правда, що масло ? важливо, але тепер не буде? pi? ця проблема![]()
buond?,я ? довелося з пежо 807 2006 року....не так пі? навіть не в плані майже.власник каже мені ви ? горить-відмова двигуна і напис fap забиті,насправді не розвантаження майже нічого вихлопних повинен був виконувати очищення клав. але не ? стан cos?,я видалив fap і зробив очистити зараз auto v? досить добре, тільки, що, коли нагадування швидкості? висока p? миль, v? у recoveri ебу несправності двигуна горить і авто не піднімається добре, оборотів з diagniosi я не виявив помилок, збережені в ебу,після 5 хв ? зупиняється, знову йти, як ніби нічого не.
привіт tezzero,дякую за проявлений інтерес...діагноз ? slr 3130
я також спробував з 4130top slr top,те ж саме, ніяких відхилень.
шукає друга, який має bosch KTS, і ви побачите, що помилка вискакує...
спасибі tezzero ви з цим впоратися? знати