Сторінка 9 з 21 PrimaПеред ... 789101119 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 214

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на жаль, мені навіть не tunerpro працює на st? пк....я s? що в силу обставин я повинен його відформатувати....
    в той же час? ви могли мене бачити, то екран карти в питанні?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт манро, я підготував pdf-файлу, описані в карти, згадані раніше, тепер я повинен знайти спосіб, щоб завантажити його...

На мене було б краще почати з EDC15, що має бути більше? легко ECD16, так було б краще, якщо utilizziassimo наприклад мапу Audi A4 1.9 TDI 130CV HW729 SW705 що ? також в базі даних Форуму, тому вивчати все той же файл, уникаючи cos? ambiguit? і плутанина...
    Далі, ви розумієте основи, ми можемо перейти до EDC16...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    дуже..я б сказав...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Я, нарешті, зробили! Я не знаю, чому, але я не міг завантажити його...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 04-01-2013 22:19

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    барт вибачте, але що sw використовуєте, щоб виявити, що він, так само карти??мені незрозуміло, чому я p? в оману....
    на мою думку карти в pdf, називаються "карти" заздалегідь в табличній значення в негативній карти термін або в кінці уприскування, я маю на увазі 74656-748DC-74B62-74DE8...в той час як перші дві карти 7442C і 74548, здається, карти soi..ці навіть у edc15 c'? при цьому повинно бути 9 або 10...то там повинна бути карта soi або заздалегідь, головне, що я не зовсім розумію, що комунальні послуги? я бачив початок впорскування pd дорівнює gi? на початку, а потім ще там повинна бути карта обмеження soi та/або заздалегідь....
    в останнє також має бути карта вибір з сої залежно від темп....

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Я використовую WinOls, але, не маючи Damos, я шукаю карти і виконую вручну.
    Я використовував як фактор перетворення coeff. 0,023437. Це правильно, для цих автомобілів?

Я також знайшов ще один набір карт, які можуть бути притаманні, але не зуміли виявити осей: 78C2C, 78DEC, 78FAC7916C, 7932C, 794EC, 796AC, 7986C, 79A2C, 79BEC. Всі карти 14x16, якщо хто-то не може? нам...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    факт ? барт, що soi і/або карти заздалегідь не можуть мати значення від'ємне....тому що якщо початок упорскування й, отже, заздалегідь і завжди перед вмт дати від'ємне значення не має сенсу...не s? якщо m пояснив....
    в іншому випадку карту вз зі знаком мінус, в сенсі..так як і завжди ставилася до після вмт, і якщо ми знаходимо, що знаю -2? це означає, що впорскування палива закінчується 2 градусів до вмт? sar? почалася, наприклад, 6? перед.....

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    факт ? барт, що soi і/або карти заздалегідь не можуть мати значення від'ємне....тому що якщо початок упорскування й, отже, заздалегідь і завжди перед вмт дати від'ємне значення не має сенсу...не s? якщо m пояснив....
    в іншому випадку карту вз зі знаком мінус, в сенсі..так як і завжди ставилася до після вмт, і якщо ми знаходимо, що знаю -2? це означає, що впорскування палива закінчується 2 градусів до вмт? sar? почалася, наприклад, 6? перед.....
    Я згоден з поясненням,і я помітив, я теж від'ємні значення, але ви бачили, добре, що в регіоні поверсі?
    Я зрозумів, карти 74656, 748DC, 74B62 і 74DE8 як плани SOI. (Але я чекаю підтвердження!)
    Від'ємні значення в тих регіонах, де, по-моєму, ви ніколи не піде працювати в нормальних умовах використання...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ну те, що вони в карту для s? завжди служать на екю для здійснення певних стратегій..в іншому випадку, якщо, по-твоєму, якщо ecu в цій області мапу їх не v? читання який сенс буде їх??тільки вкрасти простір?? не думаю...на мою думку, а також в залежності від файлу del'а4, що я на winols карти з від'ємним знаком, що лише чотири мають тривалість або вз в той час як всі інші кни...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    ну те, що вони в карту для s? завжди служать на екю для здійснення певних стратегій..в іншому випадку, якщо, по-твоєму, якщо ecu в цій області мапу їх не v? читання який сенс буде їх??тільки вкрасти простір?? я не думаю...
    Звичайно, якщо є вони служать!
    Але вони зроблені у місті, в якому ви перебуваєте в реліз, так де справа? дизельне паливо, впрыснутое ? мінімальна...

на мою думку, а також відповідно до файла а4, які я на winols карти зі знаком мінус, що лише чотири мають тривалість або вз в той час як всі інші кни...
    Якщо у вас є Damos, ви можете дати мені, будь ласка, всі адреси SOI, ВЗ і Тривалість!?
    В той же час я намагаюся Damos я теж...

? я думаю; дизельне паливо, ви можете ввести його також відклали, але, як ви можете iniettarne справи? негативний?

Сторінка 9 з 21 PrimaПеред ... 789101119 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •