Сторінка 8 з 21 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 214

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт манро, тепер мені отримати цю карту, так? potr? вивчати з вами ці duration map з tdi vag...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Я не знаю, як може? допомогти в суді, але, принаймні, моральної підтримки...
    І тоді cos?, ми поділимо образи від іншими платами, яким дати мука...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ....великий барт...***** і я завжди кажу, що вважаю за краще мати 100 друзів а не 100 євро в кишені....
    у цьому випадку ви безцінні.....моя проблема ще більша в даний час ? що на домашньому комп'ютері, де зазвичай пишу, і форматувати, тому що не дозволяє мені використовувати не sw редагування файл winols демо....тому, поки його не відновити, я не так добре studire....тому будь-яка допомога ? знахідкою...
    ще раз дякую друже!!!
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    спасибі боб provvedo відразу, то, якщо у мене є сумніви, approffiter? ще у вашій доступності?.....якщо я, звичайно,.....
    ще раз спасибі....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    спасибі боб provvedo відразу, то, якщо у мене є сумніви, approffiter? ще у вашій доступності?.....якщо я, звичайно,.....
    ще раз спасибі....
    якщо я можу і я знаю, pi? що я з задоволенням

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    98
    bobracing .. допоможіть, якщо зможете ...тепер я ppd maps я зуб отруєний! я хочу, щоб в карті ppd....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я скачав всі, але я, здається, тоді ці карти, коли я йду на ecm з цих адрес...booooooo

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Як обіцяв манро, сьогодні вранці я знайшов десь мапу Audi A4 1.9 Tdi 130CV HW729 SW705 (gi? також в базі даних Форуму) і я почав studiarmela.
    Я виявив безліч планів на ці адреси, які мають бути ті, інтерес для даного дослідження:
    7442C
    74548
    74656
    748DC
    74B62
    74DE8
    Проблема зараз ? тільки те, що їх однозначно.
    Перший адресу я не зовсім розумію, що таке, другий може бути час вприскування попитом манро, і останні 4 адреси представляються плани початку уприскування, але я чекаю підтвердження від pi? експерти...
    Тепер я намагаюся поглибити вивчення з програмного забезпечення рекомендується bobracing...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Як обіцяв манро, сьогодні вранці я знайшов десь мапу Audi A4 1.9 Tdi 130CV HW729 SW705 (gi? також в базі даних Форуму) і я почав studiarmela.
    Я виявив безліч планів на ці адреси, які мають бути ті, інтерес для даного дослідження:
    7442C
    74548
    74656
    748DC
    74B62
    74DE8
    Проблема зараз ? тільки те, що їх однозначно.
    Перший адресу я не зовсім розумію, що таке, другий може бути час вприскування попитом манро, і останні 4 адреси представляються плани початку уприскування, але я чекаю підтвердження від pi? експерти...
    Тепер я намагаюся поглибити вивчення з програмного забезпечення рекомендується bobracing...
    Bart, але це машини, які ecu монтує??edc16?? я питаю, тому що змінюються кілька речей, в тому edc15 і 16...
    у будь-якому випадку є, заглянув, бачить-на цей екран так, ви розумієте, як багато речей c'? і відмінності, які необхідно робити між карти soi і тривалість, які можуть викликати також карти, вз...cio? end of injection= кінець уприскування..що? я не розумію, якщо карта початку уприскування більше 10,не рахуючи всіх інших картах soi в екран,тому що тривалість всього 4??
    ха..це і є файл hexump audi a4 з ecu edc16, як ви можете побачити в екран...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    від заглянув, бачить-на цей екран так, ви розумієте, як багато речей c'? і відмінності, які необхідно робити між карти soi і тривалість, які можуть викликати також карти, вз...cio? end of injection= кінець уприскування..що? я не розумію, якщо карта початку уприскування більше 10,не рахуючи всіх інших картах soi в екран,тому що тривалість всього 4??
    ха..це і є файл hexump audi a4 з ecu edc16, як ви можете побачити в екран...

*sportknight дивитися ці канали, так ви розумієте, скільки карт є....
    читайте карти, на дисплеї ліворуч...

Сторінка 8 з 21 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •