франк не маю більше поняття.....? ваша ідея про стратегії гальмування двигуном ? цікаво....цікаво? як ecu може обчислити "негативний момент" або краще, як він може збільшити я зменшити цей "момент негативний" до двигуна у відповідності з педалі??
франк не маю більше поняття.....? ваша ідея про стратегії гальмування двигуном ? цікаво....цікаво? як ecu може обчислити "негативний момент" або краще, як він може збільшити я зменшити цей "момент негативний" до двигуна у відповідності з педалі??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
vabb? збільшити "момент негативного" і просто..ви від gsolio і двигун виробляє "момент позитивний"...але за умови того, що інерція внутрішнього двигуна завжди розуміється як "момент негативний" або для гальмування двигуном, і що я не бачу, як ecu може aumetare це гальмо двигуна, тільки через свої входи/виходи??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
автомобіль має заслінки в колекторах або pop-off?
Ви можете спробувати поставити мінімальне значення до нуля, отже, мати від'ємні значення в карту, щоб побачити, що відбувається
Отже, я читаю тут і бачу що ? р? частина моїх сумнівів, appronciandomi в moddare власний файл 90cv.
Між тим, тиск турбо, не ? абсолютно 1.7., xk? що я знаю, навіть 90 л. розмір 1.55 map. І тиск ori виявлено КРУТНИЙ момент повинен бути приблизно в 0.9,max 1... Ж значення, близько 75, на відміну від гео змінної.
Це, як кажуть, коли щодо значення від'ємне, ? те ж саме, що я думав, що я. І якщо б у позитивні цінності, в прискоренні і негативні значення під час уповільнення? Тобто, положення дросельної 3500rpm=100%...3500rpm=0. Ось, що може повернутися, як сказав хтось інший мови гальмо двигуна.
Що стосується колекторів ? дизель, метелик, c'? але тільки в стадії spegnimeno, щоб уникнути занадто багато рухів двигуна.
Вибачте за питання, то роблю 4 розрахунки, якщо хочете знати, приблизно, що тиск є натовп, як я це роблю? як я повинен обчислити її? якщо, звичайно, хочете уникнути манометр...
Якщо у вас є android, ви повинні взяти ELM327, ви також діагнози, і у вас є кілька параметрів під контролем.
Інші способи, щоб дізнатися pressoine ефективною, я вважаю, не є. Тут для? ми не по Темі...
Android? не maiiii анти androidiano в життіehehhehe а ELM ? наступної покупки, що робити?...
візьми планшет і низькою вартістю ми встановили torque для android. залишається фіксованою на машині і з elm327 у вас інший приладової панелі. тоді ви побачите, що не будете використовувати android протягом усього життя: -)))))
я ні, ні, нічого androidа тепер я бачу, взяти elm...
Але у вас iOS?
У цьому випадку c'? те, WI-FI? я не знаю, які програми використовувати elm