Стр. 12 з 40 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima
Результати від 111 до 120 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    особисто я використовую bardhal, і я завжди дуже добре присадки в масло не використовується. Добавка іноді дизельне паливо для очищення системи
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    82
    я використовую в якості добавки в масло, то zx1 на основі fluoretene, і, що сказати, я прекрасно вже кілька років.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Tom79
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я хотів би запропонувати цей опитування, щоб побачити, яке моторне масло ви виявилися краще і який по-вашому ? краще? Йде завжди добре, так добавка, тефлон, наприклад?

Я використовую bardahl xtc 60 масло 5w40, на мій 147 jtd ex 115 і я набагато краще, ніж selenia, які я використовував раніше, але не використовую присадки.
    Я теж, у мене завжди було добре з л масло bardahl xtc використовував завжди на моїй старій Альфа - ... в наступний купон поставлю його
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав *********pro Visualizza Messaggio
    я використовую в якості добавки в масло, то zx1 на основі fluoretene, і, що сказати, я прекрасно вже кілька років.
    Можливо, ви мали на увазі fullerene...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я хочу уточнити, що не так ? офіційний присутність fullerene в ZX1, але ? новина, опублікована в тих, хто, в той час, вирішила імпортувати його. Тест-факти і аналіз, не ? ніколи не було виявлено наявність цієї добавки EP молекули-тверді, крім того, що я знаю, той же виробник, він ніколи не рекомендується використання одного й того ж масла у двигуні.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Я хочу уточнити, що не так ? офіційний присутність fullerene в ZX1, але ? новина, опублікована в тих, хто, в той час, вирішила імпортувати його. Тест-факти і аналіз, не ? ніколи не було виявлено наявність цієї добавки EP молекули-тверді, крім того, що я знаю, той же виробник, він ніколи не рекомендується використання одного й того ж масла у двигуні.
    У bardahl а не у відсотках ? працівник?я думаю, буде дуже низькою.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Дуже низький через величезних витрат, що C60 має, але, принаймні, c'? !
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Привіт всім!!!! чи я використав один раз добавка-кераміка, подрібнений, але не пам'ятаю виробника, і це було феноменально...
    всі ефекти були-turbolag-rumorosit? і витрата палива помітно знижується...
    серед " інших забезпечував максимальну ефективність до 80,000 км, і я повинен сказати, що вартість 30,00, І воно того варте..
    я до наступного миль, і я знаю, що riuser?...як тільки я знайду..
    хто як m'? його використовували і розібраний двигун, говорить, що він знайшов патина дивна на підшипники ковзання
    я думаю, ви вносите в механічних деталей з допусками і під навантаженням
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Я використовую Bardahl tecnos c60, 5/40, на моєму 1.3 mjet. Переваги в порівнянні з Shell, яку використовували в майстерні, Suzuki, безумовно, більше silenziosit? холодно, і менше fumosit?. Для іншого, коли обмін не має грудок або дивні речі.
    Ах так, і враховуючи, що машина в експлуатації, навіть на трасі, я ніколи не було ніяких проблем.
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Я використовую Bardahl tecnos c60, 5/40, на моєму 1.3 mjet. Переваги в порівнянні з Shell, яку використовували в майстерні, Suzuki, безумовно, більше silenziosit? холодно, і менше fumosit?. Для іншого, коли обмін не має грудок або дивні речі.
    Ах так, і враховуючи, що машина в експлуатації, навіть на трасі, я ніколи не було ніяких проблем.
    Відмінне масло, румунії,особливо для автомобілів, підготовлених
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

Стр. 12 з 40 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •