особисто я використовую bardhal, і я завжди дуже добре присадки в масло не використовується. Добавка іноді дизельне паливо для очищення системи
особисто я використовую bardhal, і я завжди дуже добре присадки в масло не використовується. Добавка іноді дизельне паливо для очищення системи
я використовую в якості добавки в масло, то zx1 на основі fluoretene, і, що сказати, я прекрасно вже кілька років.
Я хочу уточнити, що не так ? офіційний присутність fullerene в ZX1, але ? новина, опублікована в тих, хто, в той час, вирішила імпортувати його. Тест-факти і аналіз, не ? ніколи не було виявлено наявність цієї добавки EP молекули-тверді, крім того, що я знаю, той же виробник, він ніколи не рекомендується використання одного й того ж масла у двигуні.
Дуже низький через величезних витрат, що C60 має, але, принаймні, c'?!
Привіт всім!!!! чи я використав один раз добавка-кераміка, подрібнений, але не пам'ятаю виробника, і це було феноменально...
всі ефекти були-turbolag-rumorosit? і витрата палива помітно знижується...
серед " інших забезпечував максимальну ефективність до 80,000 км, і я повинен сказати, що вартість 30,00, І воно того варте..
я до наступного миль, і я знаю, що riuser?...як тільки я знайду..
хто як m'? його використовували і розібраний двигун, говорить, що він знайшов патина дивна на підшипники ковзання
я думаю, ви вносите в механічних деталей з допусками і під навантаженням
Я використовую Bardahl tecnos c60, 5/40, на моєму 1.3 mjet. Переваги в порівнянні з Shell, яку використовували в майстерні, Suzuki, безумовно, більше silenziosit? холодно, і менше fumosit?. Для іншого, коли обмін не має грудок або дивні речі.
Ах так, і враховуючи, що машина в експлуатації, навіть на трасі, я ніколи не було ніяких проблем.