-
мені ? я думаю, це сталося з вини програмного забезпечення, що він впав під час запису. Як тільки відновлено, співбесіда з ебу і переписати все ок.
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
мені на 159 наприкінці читання не дав мені звичайну процедуру вимкнути рамках почекайте, увімкніть картину...але потім він зберігається без проблем,потім на тій же машині, пишу карту і не йде,я пишу оригінал і йде,я пишу оригінал, без fap і йде,переписати картку і не йде,я відкрив, а також тему про це...а деякий час я cagato на нього
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Вірю.. але я не думаю, що тут проблема dell інтерфейс, запис буде завершена. У частини в той час, що не виконали процедуру правильно. А ? всі операції дуже ніжний запису блоку управління, ви повинні бути дуже обережні, щоб уникнути будь-які відходи струм, вимкнути клімат - радіоприймач - лампи та ін залишити, тільки якщо це можливо в рамках доступу.
-
ви тоді ? завжди краще мати під контролю напруги акумулятора, в іншому випадку, якщо він має пік негативного нижче +12v ризики блокування для читання\запису, як я ? успіх на 159 jtdm. Є багато факторів, які слід контролювати, щоб знизити ризик блокування ecu.
-
однак, ecu alfa-fiat-lancia в разі блокування , розблокування майже завжди
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
на щастя
viva alfa romeo ...
-
перші кілька разів, і дійсно жах, холодний піт, але якщо ви знаєте, де вони отримують у свої руки і з допомогою цього чудового форуму вирішує все вам ніхто не залишає.
-
я galletto 1260 я ніколи не робив, і у мене є пу? страх
-
я думаю, так, чому? рано чи пізно трапиться...
як ми говорили, з вихідного матеріалу, зводиться майже до нуля небезпека блокування
-
Якщо б я відповідати galletto 1260 яке обладнання я повинен мати, щоб розблокувати його?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму