у вас по центру в повному обсязі те, що я хотів сказати, emilground!! джерело стабільного середовища в записі ви відлякує від багатьох неприємностей
у вас по центру в повному обсязі те, що я хотів сказати, emilground!! джерело стабільного середовища в записі ви відлякує від багатьох неприємностей
коли я на курси в mercedes було перше, що вдавався робити під час оновлення в середині, не знаю, якщо може бути lastessa що але???
Постійне напруження ? безумовно, ідеальних умов, а потім, якщо це призводить до значення зазвичай присутній під час руху (між 13,8 і 14,2 ? навіть краще
12,56 добре, я ? довелося колись писати, навіть коли батарея була в 11,70, а ? все пройшло ок. Безумовно, багато що залежить від типу ECU і від везіння...... чому? з електронікою ви ніколи не знаєте..
у 159 має edc16c39, я написав навіть нижче 12 вольт, і ніколи ніяких проблем
Всіх з наступаючим новим 2013 всіх!!!!
залежить від інструменту!
якщо ? менш чутливий до перепадів напруги.
Навіть інтерфейс MPPS, я ? успіх. Я пишу карту, і в один момент зникає з програми. Ви, що не пішов у блок ебу я кажу. Я намагаюся запустити машину, але нада. Тоді, з таким терпінням, перерва всі, ricollego l інтерфейс і виділення з запису, на щастя, все ок. В іншому випадку я б провів відпустку, без машини, що не дуже красиво. Ебу ? один edc16 і у мене є alfa romeo Brera.