Подивитись Результати Опитування: Збільшити Час впорскування

Учасники
82. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • Сприятливі

61 74.39%
  • Навпаки

4 4.88%
  • В нерішучості

17 20.73%
Стр. 7 з 17 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 167

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    ти кажеш, отже, що якщо приріст 50-100 бар до мінімуму в реальності? витрата збільшить? мало і, отже, не запропонував суттєві відмінності?
    потім збільшити на всі криві, не ? так? або я не зрозумів?
    типу, як він часто робить, щоб тиск турбіни, що збільшує все,я маю на увазі
    з" криві" ви маєте на увазі, збільшити 1500giri, починаючи від мінімальної навантаженні?
    Востаннє редагувалось gianni1001; до 08-11-2014 15:08
    ДЖАННІ
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    sportnight не змішуйте різні речі... турбо-і залізничних etc...c'? кореляція навіть з цими параметрами...і я зрозумів, що ви хочете сказати....? те, що st? кажу, що це не правильно або неправильно, але це ви знаєте, що st? роблю...все цюй?...картки "стандарт" я ніколи не любив..може бути добре для тих, хто повинен зробити 20 карт в день, і ви повинні поспішати, але не ? для цього, що ? народилася реструктуризації ecu...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    тоді ми вважаємо, що стосується моєї,я завжди змінюється, збільшуючи час досягнення та rail після 70% навантаження

якщо aumentassi всього rail 50-100 бар і aumentassi від 70% тільки час і досягнень, що ефект я отримую?
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви повинні міркувати на підставі того, що ви хочете отримати в кількість? дизель....не з кроком у відсотках або точках...ви завжди повинні мати на увазі, як дизель ви хочете надати де, як і чому, і якщо цей дизель ще принесе вам користь, або проблеми в тих даних оборотів, наприклад, якщо автомобіль fumera або якщо муфта regger? etc...
    ти???
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    я кажу, моя на дизель: як на мене, c'? тісний взаємозв'язок між" limit копія/ страв max дизель/час inj " і +100 бар rail-близько +10cv і спробуйте автомобіль на школі, на деяких час inj не потрібно торкатися до них, на інших -
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    82
    час вприскування потрібно змінювати в залежності що ви хочете досягти. звичайно, якщо автомобіль в питання часу, розраховані для введення, наприклад, 80 мм3 і оригінальний ne введіть 60mm3, має сенс доторкнутися до них, тільки якщо влада, яку ви хочете досягти від вашої трансмісії потрібно? у quantitantivo дизельного палива вище, ніж 80mm3. звичайно, зміна термінів тягне за собою інші зміни, такі як аванси, breakpoint , і карти перетворення пара, iq, etc..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    у момент стосується часу, ви можете уникнути цього, поторкати всі інші карти.. просто турбо і якщо обгін поріг потрібно mod також аванси.
    що тоді ? нормально, що при натисканні lim крутний момент, чи можете ви дати ті деякі мм3 терпимості, які будуть розблоковані в ecu.. але, врешті-решт ? вся сцена..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    у момент стосується часу, ви можете уникнути цього, поторкати всі інші карти.. просто турбо і якщо обгін поріг потрібно mod також аванси.
    що тоді ? нормально, що при натисканні lim крутний момент, чи можете ви дати ті деякі мм3 терпимості, які будуть розблоковані в ecu.. але, врешті-решт ? вся сцена..
    ти впевнений? перший узагальнювати не ? правильно, спробуйте зробити Vag edc16 і не підняти з обмеженням крутного моменту , давайте подивимося, скільки резюме витягне
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    коли ви хочете!!!! є в наявності для кожного тесту!!!! пам'ятайте, що в ecu не з'? нічого загадкового...всі цифри і посилання!!!!
    У світі божевільних нормальний-це з розуму
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    коли ви хочете!!!! є в наявності для кожного тесту!!!! пам'ятайте, що в ecu не з'? нічого загадкового...всі цифри і посилання!!!!
    я доказів я вже зробив, не ? виклик, це був спосіб сказати,
    IP

Стр. 7 з 17 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •