Стр. 9 з 17 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати від 81 до 90 з 166
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    у бесіді з тренер-професіонал, а механік мій друг,він порадив мені саме харчування, тому що це не має стрибків напруги, які небезпечні під час
    записи в вас, л ви коли-небудь робили?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    один stabbilizzato ми хотіли б, але я навіть в школі я завжди живиться від батареї (але хороший) і у мене ніколи не було проблем
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    я дякую за пораду

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав robby51039 Visualizza Messaggio
    я дякую за пораду
    нічого ви носите тільки мої asperienze
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Коли я роблю записи підключити блок живлення на напругу струму регульованої та постійної 25А ( ніж ті, які використовуються для трансіверов HF), який забезпечує струм дуже чистою. Я також написав з MPPS BMW 118d, що вони говорять, що дуже важко писати в послідовний з клонів, а ? все йшло добре. Як видно, програму я встановив напруга в 14 вольт. Той же блок живлення використовувати, підключивши його до BDM ( інші варіюються від 10,5 до 16 вольт в залежності від налаштування). Звичайно, він повинен піти неправильно, піде неправильно те ж саме, але, принаймні, ми намагаємося обмежити pi? можливо, що це станеться

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Коли я роблю записи підключити блок живлення на напругу струму регульованої та постійної 25А ( ніж ті, які використовуються для трансіверов HF), який забезпечує струм дуже чистою. Я також написав з MPPS BMW 118d, що вони говорять, що дуже важко писати в послідовний з клонів, а ? все йшло добре. Як видно, програму я встановив напруга в 14 вольт. Той же блок живлення використовувати, підключивши його до BDM ( інші варіюються від 10,5 до 16 вольт в залежності від налаштування). Звичайно, він повинен піти неправильно, піде неправильно те ж саме, але, принаймні, ми намагаємося обмежити pi? можливо, що це станеться
    Вибачте, але блок живлення підключення паралельно акумулятора автомобіля або що??.
    Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    ви паралельно, як якщо б це було зарядний пристрій. Потім включаю запалювання і регул напруги. Я також вказує, скільки поглинаються ланцюга, щоб довести до необхідного натягу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Вважаєте, я змінив блок живлення для пк c, і я забезпечує майже 14в і мінімальної 10А, ви говорите, що я можу його використовувати.??
    Привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    По мені-ні, чому? пішла б у безпеці. Щоб тримати в рамках включення 14 вольт необхідні, як правило, від 10 до 25 А. Потім імпульсні блоки живлення дуже чутливі і йдуть на захист. Після підключення блоку живлення ( на початку пологів від 11,5 вольт) зростання план харчування. У будь-якому випадку блок живлення серйозно не варто багато, і його можна використовувати для багатьох речей

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Ти змусив мене прийти curiosit? я збираюся спробувати прямо зараз, і ми бачимо, що відбувається.

Стр. 9 з 17 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •