у бесіді з тренер-професіонал, а механік мій друг,він порадив мені саме харчування, тому що це не має стрибків напруги, які небезпечні під час
записи в вас, л ви коли-небудь робили?
у бесіді з тренер-професіонал, а механік мій друг,він порадив мені саме харчування, тому що це не має стрибків напруги, які небезпечні під час
записи в вас, л ви коли-небудь робили?
один stabbilizzato ми хотіли б, але я навіть в школі я завжди живиться від батареї (але хороший) і у мене ніколи не було проблем
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Коли я роблю записи підключити блок живлення на напругу струму регульованої та постійної 25А ( ніж ті, які використовуються для трансіверов HF), який забезпечує струм дуже чистою. Я також написав з MPPS BMW 118d, що вони говорять, що дуже важко писати в послідовний з клонів, а ? все йшло добре. Як видно, програму я встановив напруга в 14 вольт. Той же блок живлення використовувати, підключивши його до BDM ( інші варіюються від 10,5 до 16 вольт в залежності від налаштування). Звичайно, він повинен піти неправильно, піде неправильно те ж саме, але, принаймні, ми намагаємося обмежити pi? можливо, що це станеться
ви паралельно, як якщо б це було зарядний пристрій. Потім включаю запалювання і регул напруги. Я також вказує, скільки поглинаються ланцюга, щоб довести до необхідного натягу.
Вважаєте, я змінив блок живлення для пк c, і я забезпечує майже 14в і мінімальної 10А, ви говорите, що я можу його використовувати.??
Привіт.
По мені-ні, чому? пішла б у безпеці. Щоб тримати в рамках включення 14 вольт необхідні, як правило, від 10 до 25 А. Потім імпульсні блоки живлення дуже чутливі і йдуть на захист. Після підключення блоку живлення ( на початку пологів від 11,5 вольт) зростання план харчування. У будь-якому випадку блок живлення серйозно не варто багато, і його можна використовувати для багатьох речей
Ти змусив мене прийти curiosit? я збираюся спробувати прямо зараз, і ми бачимо, що відбувається.