Немає ви не можете? робити..ідеальний керівництво каже, що має бути тільки панель інструментів-доступ, і все інше off, навіть освітлення салону...
Немає ви не можете? робити..ідеальний керівництво каже, що має бути тільки панель інструментів-доступ, і все інше off, навіть освітлення салону...
я разом з galletto 2, я купив блок живлення змінного струму 12.7 v тому вміст може бути правильно ?
я не думаю, що блок живлення має ампер досить підтримувати харчування машини, але ви повинні поставити заряд батареї безпосередньо на акумулятор машини.
Привіт.
я не думаю ,чому? їх проблеми ? автомобільного акумулятора,а не напруга на програміста
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
але я ставлю завжди хороша батарея 100 а паралельно і виходу вентиляторів з машин, які я знаю, але я завжди віддаю перевагу bdm або boot або в школі тільки ті, які я знаю, і я впевнений, я йду послідовного
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
у бесіді з тренер-професіонал, а механік мій друг,він порадив мені саме харчування, тому що це не має стрибків напруги, які небезпечні під час
записи в вас, л ви коли-небудь робили?
один stabbilizzato ми хотіли б, але я навіть в школі я завжди живиться від батареї (але хороший) і у мене ніколи не було проблем
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Коли я роблю записи підключити блок живлення на напругу струму регульованої та постійної 25А ( ніж ті, які використовуються для трансіверов HF), який забезпечує струм дуже чистою. Я також написав з MPPS BMW 118d, що вони говорять, що дуже важко писати в послідовний з клонів, а ? все йшло добре. Як видно, програму я встановив напруга в 14 вольт. Той же блок живлення використовувати, підключивши його до BDM ( інші варіюються від 10,5 до 16 вольт в залежності від налаштування). Звичайно, він повинен піти неправильно, піде неправильно те ж саме, але, принаймні, ми намагаємося обмежити pi? можливо, що це станеться