Сторінка 5 з 25 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати від 41 до 50 від 250

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di zxrrr
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    29
    Привіт, все добре, я прийшов на цей форум близько двох місяців, тому що я хотів видалити dpf і egr, я прочитав багато корисної інформації та порад, для того щоб спробувати зробити це самостійно, але..... між рядків я відчув сильний професіоналізм і готовність з боку PROFESSIONALCHIPTUNING переконуючи себе, негайно звернутися в службу online....я повинен сказати, чудовий в усьому!!!! дуже задоволений тим, як йде автомобіль....я хочу вам сказати-це останнє, що...коли ви приїжджаєте в Рим, дайте мені знати, тому що ви будете мої гості на вечерю
    Спасибі всім. Роберто

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    8
    Спасибі вам, що ви мені зробили відображення для Mitsubishi evo 6 turbo бензин об'єм двигуна 2000 автомобіль йде на великий
    Після того, як я послав вам Файл в найкоротші терміни ви надали мені те, модифікованих, дуже задоволений вами, впевнений, я буду продовжувати, служи мені, ви дуже професійно і швидко
    Я ще раз дякую вам

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Професіоналізм і швидкість, що ви можете мати більше! Я послав файл, і після приблизно двох годин мало змінений файл вже дійшов.
    Ще раз спасибі! На наступний

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    1
    Два роки, що знаю вас і замість того, щоб покладатися на підготовчі у своїй галузі, які є "всі курять, нічого смаженого" я завжди звертався до вас. У мене альфа 147 q2 і з першої ж карті, я знайшов себе дуже добре: ціна, чесний, професіоналізм і доступність!! Тепер, після різних механічних змін, і зіставлення поштовх, автомобіль тягне, що це задоволення, і не курить, навіть не так!! Ще раз спасибі!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    1
    Я повинен зробити мої компліменти співробітникам за відмінну роботу, виконану на карті мій фургон.
    Раніше це було складно зробити пробки на TIR в гору шосе. А тепер практично перетворився і, здається, ще один двигун.
    І це стало приємно їздити і подорожувати-це набагато більш розслабленим.
    Ще раз спасибі

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    спасибі всім вам за готовність? особливо до адміну і msport вчора проблеми з точки блокований сьогодні добре, що rivola на наших дорогах
    Дякую, для мене це було приємно вам допомогти
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    від michell сьогодні ви можете спати спокійно, коли капітан ці речі ви не можете навіть спати, потім стабілізується і навіть серцебиття

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    і ви tecnorecing, коли трапляються такі речі, і трохи неприємну ситуацію ,насправді nenache ви спите я sn тип, який, якщо я відбувається, щось приймаю до серця і impazzisco,msport, як ти........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    2
    як правило, серйозні і професійні....
    перепризначення fiat punto 1.3 jtdm 70cv.... ви ? svegliataaaaaaa...відмінний подачі!!!
    я помітив, кондиціонер включений до нуля зусилля і витрата палива в реальних, вимірюваних з повним і швидкість близько 110 км\год середня витрата-23 км / л..
    ще раз спасибі PROFESSIONALCHIPTUNING

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Дякуємо за звернення до нас
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Сторінка 5 з 25 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •