Результати 1-9 з 9

Обговорення: Читання, запису ecu.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158

Читання, запису ecu.

Ось я цюй? відразу просити про допомогу, я заявляю, що я новачок у всьому, але цей світ мене заворожує тільки в особистих цілях цікаво, що HW читати MPPS ecu, Galletto2 FgTech, звичайно, не s? якщо мені дозволено, але я кажу про будь-c*lon*.
    Спасибі .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    Ke автомобілів, які ви повинні зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Моя ? є 159 JTDM 8V gi? змінено і я хочу почати з того, щоб розважити себе трохи.
    Спасибі і щасливого Різдва на т? і на всіх форумах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    різдво ? gi? пішов,гарний рік, анке тебе
    для вашого просто mpps v. 5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    98
    привіт антоніо замовити перейшовши за промові я згоден fidodido ви можете зробити це за допомогою багатьох інструментів, які ви перерахували.найдешевший і власного v5 або v12 .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав peppe82 Visualizza Messaggio
    привіт антоніо замовити перейшовши за промові я згоден fidodido ви можете зробити це за допомогою багатьох інструментів, які ви перерахували.найдешевший і власного v5 або v12 .
    Ок? в мережі я знайшов цей Galletto2 FgTech (в тому числі доставка 140 ЄВРО.) ціна на даний момент за свята не доступний s? коли-небудь, що стане добре, і я можу розважатися з парком машин в моїй родині розуміти, як діти, дядьки, etc.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    Ок? в мережі я знайшов цей Galletto2 FgTech (в тому числі доставка 140 ЄВРО.) ціна на даний момент за свята не доступний s? коли-небудь, що стане добре, і я можу розважатися з парком машин в моїй родині розуміти, як діти, дядьки, etc.
    якщо вам необхідно купити galletto, будьте уважні, де його отримати, ми про це говорили багато, а саме ті, надійних дуже мало, деякі вимагають різні зміни, і тих, хто продає nn забезпечує належної підтримки,на мій погляд, рада msport ? цінних б всю необхідну підтримку...з святом вас теж.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    Ось я цюй? відразу просити про допомогу, я заявляю, що я новачок у всьому, але цей світ мене заворожує тільки в особистих цілях цікаво, що HW читати MPPS ecu, Galletto2 FgTech, звичайно, не s? якщо мені дозволено, але я кажу про будь-c*lon*.
    Спасибі .
    ну припустимо, що якщо вам потрібно зробити тільки ваша машина просто навіть простий півник 12.50, який найдешевший, але якщо вам потрібно зробити якийсь інший автомобіль, і ви хочете більшої безпеки, я пропоную mpps,якщо ви хочете піти на топ в якості автомобільного парку кажучи, клонів немає і півник v2, що він веде себе дуже добре,тут можна знайти що-то:

http://www.professionalchiptuning.ne...chiptuning-obd
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Також я підтверджую, що рада msport ? дійсно залиш клонів за низькою ціною, ви говорите якість? дуже низька, то ризики, які, щоб зробити тест, ви засадіть блок управління, то ви повинні йти один, то він робить роботи для поновлення цих операцій відкрити ще пост, де люди з досвідом можуть допомогти вам, тут все дуже доступно....

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •