- я теж тебе рада bdm і, як кажуть наші друзі вище, спіть спокійно. в іншому випадку, як каже msport, але переконайтеся, тип ecu, який монтує.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Тоді з інших джерел, хтось сказав, що с9 є частиною 120cv, в той час як c39 є частиною 150cv, і що c9 ? зверталися в bdm, а потім з письмового mpps, як пояснював раніше msport.
Отже, якщо cos? він повинен знайти файл ori двоспальне com bdm, а потім запишіть його з mpps.
Isomma я повинен піти на певний ризик, так як в даний час я не в розпорядженні bdm.
Однак зробити? перший ID як повідомили FidodidoTuning, і плакат? коди.
З, що прилади я можу визначити ебу?
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Просто mpps і зробіть ecu id
Одна стоїть інший,просто ke ви виходите коди
Ви не ризикуєте нічого
крім того, замість того, щоб писати коди вручну, зробіть скріншот і прикладіть тут ви стискаючи від клавіатурі alt-ctrl-print screen, всі три разом,потім закриваю sw mpps перейти на ваш dekstops створенні нового документу word або аналогічних ти входиш,клацніть правою кнопкою миші і в практиці вставити зображення даних ecu, який потім прикладіть тут.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Так так, я вже? думав зробити скріншот, і тих, хто хоче їх писати всі ці коди...
Спасибі x пряма msport, я дуже ціную вашу і ваша допомога, st? помітивши, що там майте багато, щоб і? я можу вирішити цю проблему.
Це мій перший автомобіль (після мене), де я повинен покласти руку...не міг у руки менш ризикованим????
До речі ? друга, і я не хочу inchiodarla...
Ось я цюй?, додаю cli screen...