Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -

Обговорення: перевищення 147

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Є також обмеження механічних, а потім спалювання палива в цих оборотів, я не думаю, що легко, я кажу про 6000 і більше? оборотів на двигуні, зробив на багато менше.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Є також обмеження механічних, а потім спалювання палива в цих оборотів, я не думаю, що легко, я кажу про 6000 і більше? оборотів на двигуні, зробив на багато менше.
    якщо ? для цього я бачив двигуни побудовані, щоб зробити 2000-2500 rpm залучені до більш ніж 7000 оборотів в хвилину-хвилину...
    я маю на увазі, перш за все, у вас на тракторах тягова....
    особисто я st? готуємо двигун mercedes E300td om606 чеді серії f? макс 4000rpm з насосом, який я 180cc дизельного палива на 6500 обертів, і крім збірки на моєму w201 190d старовинні......
    ? st? змінюючи пружини клапанів,рубка арматури в эргаль,стакани штовхача, сантехніків, тепер механічні з блюдцями журналу титану,я поміняв болти шківа осі cammes, йдучи від 6x1 в 8.8 до 8х1.25 12.1,співвідношення вихідних компонентів, мотоцикл заступники,поршні,поршневі пальці і шатуни золота і був, м'яко кажучи, маніакально речі навіть не половина грам дисбаланс,etc,etc...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо ? для цього я бачив двигуни побудовані, щоб зробити 2000-2500 rpm залучені до більш ніж 7000 оборотів в хвилину-хвилину...
    я маю на увазі, перш за все, у вас на тракторах тягова....
    особисто я st? готуємо двигун mercedes E300td om606 чеді серії f? макс 4000rpm з насосом, який я 180cc дизельного палива на 6500 обертів, і крім збірки на моєму w201 190d старовинні......
    ? st? змінюючи пружини клапанів,рубка арматури в эргаль,стакани штовхача, сантехніків, тепер механічні з блюдцями журналу титану,я поміняв болти шківа осі cammes, йдучи від 6x1 в 8.8 до 8х1.25 12.1,співвідношення вихідних компонентів, мотоцикл заступники,поршні,поршневі пальці і шатуни золота і був, м'яко кажучи, маніакально речі навіть не половина грам дисбаланс,etc,etc...

c'? не мало витрат
    на fiat coup? турбо-бензин, який у мене є, вони витрачаються хороші гроші, між поршнів, вали cammes etc etc, Коли ви почнете стосуватися механіки не закінчується pi? ? результати ви бачите.. Якщо карту ви можете в вузькою порівняно з тією маржі розвитку, що c'? зберігаючи надійність, з механікою у вас набагато менше обмежень але moolte-й? витрати. все залежить від того, що хочете зробити з машиною.
    Автомобілі, підготовлені бачу, дійсно багато робить, як офіційне повідомлення, що верифікатор і технічної роботи, що c'? за що ? дуже важко і забирає багато часу

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    може бути, андре? р? ot...але ви d? р? цифр тільки, щоб підтвердити те, що ви говорите emilground...
    тільки для установки насос уприскування зробила група tractor pulling я витратив 2100 євро....
    ах насос в питанні, не ? той, w210 e300td, чому ? електроніки, але ? у mercedes S350 турбо дизель повністю механічний, і я, і коштувала 350 євро тільки вона..зроблено прибути через baya прямо з німеччини..
    тому що тут представлені рідкісні з мухи білі....
    для зчеплення є Sachs motorsport, створений для bmw M5 з 750 нм опору я виклав 450 євро + 500 за маховик ручної роботи, CrMo....
    для одного з двох турбо-найбільший,holset hx55, отриманих scania truck,для мене всі їдять 1300 понад 350 нержавіючих труб 309L для diy випускного колектора.....
    я зупиняюся тут...
    того, що в цей список ? veeery довго...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •