Привіт , після діагностики, з multiecuscan моєї 147 1.9 jtdm 16 v , ? результат перевищення 6120 об/хвстрок, на 1,55 секунди.. машина я гніздо не використовується. Тепер я хотів би знати, якщо ? дійсно, можна arrivvare в тих про їх..
Привіт , після діагностики, з multiecuscan моєї 147 1.9 jtdm 16 v , ? результат перевищення 6120 об/хвстрок, на 1,55 секунди.. машина я гніздо не використовується. Тепер я хотів би знати, якщо ? дійсно, можна arrivvare в тих про їх..
я не ? доводилося читати за межами кіл, з ***********, ? покладіть випадку, що ви вниз і помиляєтесь перемикання передач може дістатися 6120 обертів. Ви знаєте, що "при гальмуванні вибуху"
я multiecuscan, залишається в пам'яті, максимальна частота обертання двигуна , а також кількість оборотів
ці машини мають різання повного струму до форсунок і зниження прес-rail в 5200 об / хв....
те, що значення і майже неможливо.....
якщо вони не піднялися до подорожуючи 200 км/год...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ви, що залишається в пам'яті, але я ніколи не читав одну, може бути, чому? ніхто ? вдалося використати їх в екстремальних дістатися до цих оборотів?
однак, можливо, замість 5? поставили третій або gi? l?..
знайомство з 156 1,8 тільки гніздо з 100 000 км "маніяк точність", що робив всі купони і завжди ходили план для зупинки руху мимовільні зламав шатун що прорвало моноблок.. навіть не 2 дні, взявши машину, він одразу ж прослизнула
з моєї я зробив 10 000 км і все ще триває, проте я думаю, що ебу був замінений, чому? мені виповнюється 20 000 км в ебу..в той час як на спідометрі 130.000 км
а на лічильник часу холостого ходу я від 1,55 секунди
як правило, на ці автомобілі, ви повинні знайти одометра в ебу двигуна 0км, або до км реальних makkina, я особисто не вірю в це, більше на читання, dell' одометра управління двигуном.... чому? коли я купив автомобіль вже 0км, ? півтора року, що cel' я.... вчора атака діагноз, я заявляю, що руки їх ставлю тільки я, на моєї машини, я ніколи не та я ніколи не грав з одометра, в тому сенсі, що я ніколи не піднімався, км, та ін, атака діагностика вчора і управління двигуном, на відміну від? приєднатися 0км, я вважаю, що-то типу 4350km, останнім програмування щось на зразок.... так як один від одного, останній раз, що я переписано будуть передані і так, і ні.... 50km....
я personalmento я ніколи не був зацікавлений в тому, перемістіть обмежувач оборотів дизельного двигуна, ніж значення, встановлене виробником..
? на форумі c'? керівництво підвищенням обертів mino на edc15, що може бути корисним для того, щоб сигнал на фарсі (перська) на карті....
у іншому випадку вам потрібно отримати damos вашого ecu і moddare обмежувач оборотів...
саме "складною"?,по-моєму,було б також уникнути різки тиску в рампі від ecu....
їх я бачу, триває, тому що ви повинні andaread agiresul duty cycle клапана drv і, можливо, на відповідні елементи керування pid.....
не ? просто прогулятися, ось....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...