Привіт exp
Я не хочу наполягати,але друзі ke зробили ypsilon і doblo через деякий час, пішов у відмову...в обох випадках ми siatemato файл і тепер йде ок.
Раз не відключає індикатор на панелі.
Ke я знаю, в damos ce,але і легко знайти.
Привіт exp
Я не хочу наполягати,але друзі ke зробили ypsilon і doblo через деякий час, пішов у відмову...в обох випадках ми siatemato файл і тепер йде ок.
Раз не відключає індикатор на панелі.
Ke я знаю, в damos ce,але і легко знайти.
перш ніж писати змінений файл від команди скидання золи з допомогою фірмового тестера
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
На це не треба обнуляти нічого,анке машини в recovery і сигнальна лампа dpf горить покладіть файл і знімає всі.
Щоб точно раз працює непомітно, але, враховуючи, що він працює на кількість sfw пу? помилитися файлів, і при цьому 500 думаю, що працює добре,а ні, то й правда, що не має горіти-й? індикатор dpf реєстрації, і це, впевнений на 1000% зроблені в кількості
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Працює, навіть індикатор check ke залишається,то не так ви робите видалення всього на самому справі, ви безпосередньо видаляє шпигунів помилки і все...
Два різних способу,але працюють обидва...
Ок, просто у мене можливості? я намагаюся писати. Але ви знаєте, це ECU має Spansion ? якщо виникне проблема в написанні послідовний з BDM, що я не можу відновити, і це мене турбує..
Ви повинні відкрити його, щоб бути в цьому впевнений
По-моєму немає,вай, в b192, і одна з перших,що почали після поставити spansion...але цим ви робите з mpps без проблем...
ну що ви ? одним з перших, мені здається, є навіть офіційні оновлення, можливо, навантаження то після його знайшли і судили. дякую![]()
хлопці.. я спробував все, як з swift, час та ін., але не ? туди ніколи добре.. через кілька місяців він повертався клієнт.. і рис, і капуста.. зрештою, як каже легендарний.. йдуть внесені зміни на біт, і контрольна лампа dpf не засвічуються-й?..
хто знає цю інформацію, я сумніваюся, що ви публікуєте спокійно.. c? важка робота позаду, і я можу запевнити вас, що ні ? легко