я теж думав, що я те, що ви сказали.... моя ідея насправді полягала в тому, щоб скопіювати карти управління двигуном від 210cv... то, звичайно, враховуючи, що мені не вистачає циліндра... тиск теоретично ? найнижчий.... в цей момент... почала піднімати поступово, від 5% на всі карти управління турбо... і тоді я aiutero' з журналів на основі обертів, педаль, prex turbo і відсоток клапан наприклад... .... якщо я бачу, що для абсурдно... 2800 об / хв з навантаженням 80%, відсоток клапан 70% тиск піку в overboost до 2 бар, наприклад, принесу відкриття клапана в 60%, щоб зменшити це явище, то число оборотів....
теоретично якщо все правильно пам'ятаю... ще відсоток ? високе і самі лопатки закриті... тобто під час зарядки, ще й лопатки відкриті (ставки у бік крильчатки), то відсоток типу 30% і більше йде в положення тиск стабільний, чи не так??
я жартуюнавпаки, я хотів би подякувати всіх цих info, що є ви даєте... ці речі ви знаєте, для роботи або просто пристрасть?
те, що ви говорите, ви праві.... але що б ви зробили, ви ****llo механічний??? якщо у мене проблема, як ви описали.... оригінальний, піку вгору, усуває і знижує, то порушити, а потім коригує і потім знижує..... якщо ж це було.... і я можу виправити тільки механічно.... я б відставання на низьких обертах, потім починає підніматися... і тягне вгору.... якщо я йду на дотик карти turbo.... не знаю, якщо ви помітили.... на середніх оборотах на управління 2400 riabbassa відсоток клапан типу 60%, а 70/75% для того, щоб знизити тиск на ті ****lli.... ви говорите, що як логіки, так і неправильно??? ці елементи керування, що ви говорите.... як розуміти їх і де вони знаходяться??