Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-50 з 50

Обговорення: Погляд карту альфа 159

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Не можу відкрити файл (що очевидно), для? безумовно, c'? щось, що не йде, чому? маючи такий же автомобіль, і після численних тестів можу сказати, що в 6? марш прибуття до 4500 оборотів в майже 250 км/год, тахометра і без диму.
    Зчеплення, звичайно, страждає багато, насправді він почав прослизати, коли автомобіль був 8000 км.. тепер він 35.000, але не я змінилася, я намагаюся "дозувати ноги", і те, що стоїть дизель .
    P. s. докази, очевидно, були зроблені на трасі ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Не можу відкрити файл (що очевидно), для? безумовно, c'? щось, що не йде, чому? маючи такий же автомобіль, і після численних тестів можу сказати, що в 6? марш прибуття до 4500 оборотів в майже 250 км/год, тахометра і без диму.
    Зчеплення, звичайно, страждає багато, насправді він почав прослизати, коли автомобіль був 8000 км.. тепер він 35.000, але не я змінилася, я намагаюся "дозувати ноги", і те, що стоїть дизель .
    P. s. докази, очевидно, були зроблені на трасі ?
    Не могли б ви розмістити ваші карти?
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    але від того, що з трохи зусиль, ви пу? зробити карту "sprint"
    Я особисто дав приріст дуже скромний на низьких, просто щоб зробити його трохи більше? яскравий і готовий побачив, що я не звик до повільності дизеля ( родом з двигуна турбо бензин з більш 200CV), а потім поступово зростати. Тільки між 3500 та 4500 про збільшення ? дуже пі? вирішальним( тільки у разі повного прискорення), як, чому? ? діапазон, який дуже рідко використовують. Для тривалих поїздок там, де не потрібно топити педаль можна? також буде 4000 оборотів, чому? збільшення не ? перебільшені. Ну, як на мене, кожен має настроїти у відповідності з вашими потребами карту, чому? у нас стилі водіння і потребами? різні.
    Зрозуміло, що йти на межі, навіть з мапу серії пу? призвести до поломок.
    Одна річ, щоб розглянути ? що, якщо у вас EGR закритий, DPF видалені і замінені труби, прямий і, можливо, у вас також первинний каталізатор зняв, можна сміливо пі? з турбо. Температура вихлопних газів, без елементів, згаданих вище, знижують багато, з полегшенням від turbo

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    але від того, що з трохи зусиль, ви пу? зробити карту "sprint"
    Я особисто дав приріст дуже скромний на низьких, просто щоб зробити його трохи більше? яскравий і готовий побачив, що я не звик до повільності дизеля ( родом з двигуна турбо бензин з більш 200CV), а потім поступово зростати. Тільки між 3500 та 4500 про збільшення ? дуже пі? вирішальним( тільки у разі повного прискорення), як, чому? ? діапазон, який дуже рідко використовують. Для тривалих поїздок там, де не потрібно топити педаль можна? також буде 4000 оборотів, чому? збільшення не ? перебільшені. Ну, як на мене, кожен має настроїти у відповідності з вашими потребами карту, чому? у нас стилі водіння і потребами? різні.
    Зрозуміло, що йти на межі, навіть з мапу серії пу? призвести до поломок.
    Одна річ, щоб розглянути ? що, якщо у вас EGR закритий, DPF видалені і замінені труби, прямий і, можливо, у вас також первинний каталізатор зняв, можна сміливо пі? з турбо. Температура вихлопних газів, без елементів, згаданих вище, знижують багато, з полегшенням від turbo
    Насправді для мене має egr off, precat замінити downpipe ? без цього лайна на dpf замінені труби прямо в pi? я встановив термінал, спортивної вихлопної + спорт повітряний фільтр.
    Мій намір ? саме те, до кращого, до високих так розтягнути двигун і без stresare занадто зчеплення.
    Я повністю поділяю те, набудувати по своєму смаку, але для мене це не ? легко зробити, будучи новачком.
    Допомога пі? конкретні би мене полюбив...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    ну просто є ідея, не потрібно перебільшувати з турбонаддувом, 180-окуляри йдуть більше? що добре ( крім того, ви, мабуть, але я особисто дав пі? тільки, коли я на таблетки і не нижче 3500 оборотів в хвилину) і не служать протягом всієї роботи. Якщо хочете, щоб відповідати криві оригінальні ви можете дати 7-8 % в цілому. На тиску в рампі андрій не більше 6% n? на обороти дуже низькі сенна? ви могли б мати кілька seghettamento, але ви завжди можете спробувати. З Tinj не перестарайтеся на низьких навантаженнях, від мало, правда, для подолання цього невеликого вакууму, що c'?. Ви можете поступово підніматися з збільшенням і будьте в межах 15% і більш? і подивитися, якщо ви курите. Випробування під навантаженням і на високих оборотах. Випередження впорскування, не чіпайте, подивіться як слід, не доторкаючись до неї. Очевидно, що адаптація обмежувачі крутного моменту і карти педаль ( не знаю, якщо ви користуєтеся ECM і якої версії, а перші 4 карти ). Для мене важливо ? зрозуміти, до якої межі ви пу? натисніть, щоб зберегти надійність? і тоді відпочинок буде якщо намагався знову і знову. Можливо, з ELM327 і multiecuscan ви можете зробити журнал, щоб тримати під контролем температуру, кількість? дизельного палива, тиск турбо, то rail та інші речі, які можуть допомогти вам зрозуміти, як працює система.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    ну просто є ідея, не потрібно перебільшувати з турбонаддувом, 180-окуляри йдуть більше? що добре ( крім того, ви, мабуть, але я особисто дав пі? тільки, коли я на таблетки і не нижче 3500 оборотів в хвилину) і не служать протягом всієї роботи. Якщо хочете, щоб відповідати криві оригінальні ви можете дати 7-8 % в цілому. На тиску в рампі андрій не більше 6% n? на обороти дуже низькі сенна? ви могли б мати кілька seghettamento, але ви завжди можете спробувати. З Tinj не перестарайтеся на низьких навантаженнях, від мало, правда, для подолання цього невеликого вакууму, що c'?. Ви можете поступово підніматися з збільшенням і будьте в межах 15% і більш? і подивитися, якщо ви курите. Випробування під навантаженням і на високих оборотах. Випередження впорскування, не чіпайте, подивіться як слід, не доторкаючись до неї. Очевидно, що адаптація обмежувачі крутного моменту і карти педаль ( не знаю, якщо ви користуєтеся ECM і якої версії, а перші 4 карти ). Для мене важливо ? зрозуміти, до якої межі ви пу? натисніть, щоб зберегти надійність? і тоді відпочинок буде якщо намагався знову і знову. Можливо, з ELM327 і multiecuscan ви можете зробити журнал, щоб тримати під контролем температуру, кількість? дизельного палива, тиск турбо, то rail та інші речі, які можуть допомогти вам зрозуміти, як працює система.
    Спасибі 1000, ви були дуже чіткі і дуже допомогти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Будь ласка в картинках, c'? працювати і спробувати, але в кінці кінців пу? отримати хорошу карту. Я розумію, що ? для особистого задоволення, не ? стільки із-за грошей.
    Першу карту для моєї машини мені це вдалося зробити, і то було один speudo-професіонал, який за його словами був свист, але машина просто не пішла, правда щось в пі? оригінал. Іноді ви покладаєтеся на людей, які роблять те, що ремесло, і в підсумку ви отримаєте файл закинути.
    Знаючи, як змінити мапу передбачається, що на основі глибокого знання роботи в тому, що ви не захоплює просто намагається ( пу? згодиться для початківців, спробуйте на своїй машині), але в пошуках матеріалу і studiandolo. Не ? легко.
    Мораль почав я, щоб побачити, як і де змінити. Тепер в машині не курити ? дуже реактивний і споживає трохи менше, що, врешті-решт ? що мені подобається більше?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    emilground я хотів сказати тобі, що ти був проблиск світла в щільній oscurit?, я дуже ціную людей, скромний.
    Після того, як ви запропонуєте для того, щоб завантажити файли, плакат? в цій темі карта зроблена за моїм смаком, на високих обертах, слідуючи вашим радам, дійсно, ваше керівництво, може бути, подивіться і оцініть, якщо я на правильному шляху.
    На даний момент карту в перший пост не тримати її в cosider, чому? від новачка я зрозумів, що не ? у granch?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    ну я зрозумів, що для сов? мало
    а c'? завжди вчитися для всіх.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    ну я зрозумів, що для сов? мало
    а c'? завжди вчитися для всіх.
    Те небагато, х мені не коштує стільки...
    Місце, карту, як описано, я сподіваюся, ви отримаєте задоволення оцінити його, коли ви будете мати можливість? і час, звичайно.
    Я використовую ecm titanium.
    A я забув, я торкнувся також IQ від 1CC1AE в 1CC6B6 тільки збільшують піки.

Альфа 159 jtdm потужністю 150 к.с.
    Bosch EDC16C39
    HW 160
    SW 252
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення