впевнений, що ці інженери селі вивчають все, щоб змусити нас лаятися
все-таки я думаю, що в четвер? я можу читати і я намагаюся видалити dpf і закрити egr
впевнений, що ці інженери селі вивчають все, щоб змусити нас лаятися
все-таки я думаю, що в четвер? я можу читати і я намагаюся видалити dpf і закрити egr
група wv 105 у цьому випадку кращим рішенням ? механічна .. гарантовано, що ecusafe не робить, і пере, так само, tabbella tdc і не добре, чому? а якщо c'? у prblema маючи стирання dtc не знаєте, що тип аномалії має машини ..
тільки гірше, в деяких випадках, не працює круїз-контроль ..
може бути, egr з якоюсь програмка, але який сенс в 2 хвилини назад, так fap egr вручну і все працює ідеєю досконалості ..
я читала, що хтось пише в попередніх постах edc16c34 в групі vw, мені здається, цей тип ecu не існує, існує cp34 що ? ще гавкає, що і може мати також adblue, наприклад, vw crafter ..
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
гарантую, що ви не тут, щоб робити роботу безкоштовно, навіть, може бути, я дізнаюся щось більше?... ви не можете запитати так, а ви це ви зробили? я думаю, що ні ..
повірте, що ? як я кажу, я, однак, то, що ви написали ви з тим, що я сказав, я не, мені здається, дуже опису ... я прочитав те, що написано в цьому розділі, та враховуючи, моя думка, чому? я зробив кілька з цих файлів, і тому я кажу з cogniione причини я не кидати їх так, щоб ... за те, що ви пишете на edc15 я не розумію, що ви хочете сказати, їх можна зробити тільки закриття egr комутатори, а не як правило, призвести до masimo значення рециркуляції ог, щоб тримати її замкненою, помилка dtc навіть якщо було б так, його максимум без помилок .. але в edc15p або v або vm c'? також їх комутатор системи egr, потрібно просто закрити і egr залишається закриватися без помилки ..здається дивним, говорячи про edc15 але ви можете? зробити це, як ви можете? з edc15c2, наприклад, не мене, ні від інших на увазі ... втім, vw пі? просто зробити для fap off .. тепер навпаки воно навіть трохи перевищено є багато, що гора edc17 і навіть їх не ? важко, але ви повинні знати, що чіпати ... тільки що ? - завжди мати стільки damos і вчитися, і робити тести ...
я в змозі в деяких випадках знайти такий вимикач fap також для edc16c39 чи знаєте ви цього? але не всіх, тільки pi? нові привіт ..
ви впевнені, що гарний ваш відповідь квоти .. можливо, ми також бачимо, що ви знаєте, що робити ви ... що ви думаєте ?
ми говоримо, що не має сенсу тягнути камінь і сховати руку
макс концепції ? що на цьому форумі, якщо ви хочете, щоб допомогти робить це повністю, я та інші, він поклав кілька прикладів, щоб egr dpf або off, чому? було це зробити.
тут ми не використовуємо, щоб сказати "я знаю, що робити, він робить вручну і т. д. і т. п.", а потім просто...
щоб допомогти met? ? краще мовчати, читати і не писати нічого...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
подивитися то це одне,тут ми не в porcaio, що багато хто з вас знають, що це таке,ми на professionalchiptuning, що форум народився, щоб поділитися можна більше і зробити це з vcuore бо той, хто пише, що показує, навіть з фактами, а не тільки словами, щоб зробити гонки, хто живе довше,тут м. з пропозиціями продати карти вітрила забудьте, тому що якщо з'явиться повідомлення, або вам-ї зарплати ви відразу ж за межами, звичайно, що вірно в цілому, і я не кажу спеціально для тебе,крім цього видно, що ви вважаєте, що ви так добре я тебе на увазі, що у цьому форумі у нас є один off limits, де є керівництва на всі колеса і switch off для edc15 і' опубліковано від часу, як керівництво swirl off чи знаєте ви цього? я не думаю,я на відміну від того, що ти думаєш, я поділився, але без проблем, тому що, звичайно, я не боюся, що хтось вкрав мене ремеслу,а потім, якщо ви подивитеся на zezione банк даних, файлів, ori, ви розумієте, що 65% файлів орі я їх розмістили, я вірю, що якщо я не хочу ділитися ним postavo? ваш нік я не новий, і якщо я не помиляюся, коли я був уже досить conoscuto на веб-бо людина, звичайно, не 4-5 років, що я роблю, це ремесло ти все ще girovagami на форумі, і запитати, info, то тепер не veire зробити професорів тут, тому даю раду, або отримати цей форум як джерело багатством, так і для вас, що ви по відношенню до нас, чи шукали інше місце, де, щоб зробити великий,покірність' і' найбільший virtu' ricordalo завжди.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]