Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 35
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    впевнений, що ці інженери селі вивчають все, щоб змусити нас лаятися

все-таки я думаю, що в четвер? я можу читати і я намагаюся видалити dpf і закрити egr

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    особисто я ніколи не бачив, але один раз по телефону з клієнтом, у мене був напівпансіон обговорення "дружніх" чому? він стверджував, що його touran має cerina або, у всякому разі, рідина тощо.
    він ? механік і має oficina років, тому я припускаю, що він знав, що говорив, що краще мене
    magi... appurer?...привіт...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    10
    група wv 105 у цьому випадку кращим рішенням ? механічна .. гарантовано, що ecusafe не робить, і пере, так само, tabbella tdc і не добре, чому? а якщо c'? у prblema маючи стирання dtc не знаєте, що тип аномалії має машини ..
    тільки гірше, в деяких випадках, не працює круїз-контроль ..
    може бути, egr з якоюсь програмка, але який сенс в 2 хвилини назад, так fap egr вручну і все працює ідеєю досконалості ..

я читала, що хтось пише в попередніх постах edc16c34 в групі vw, мені здається, цей тип ecu не існує, існує cp34 що ? ще гавкає, що і може мати також adblue, наприклад, vw crafter ..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав max38 Visualizza Messaggio
    група wv 105 у цьому випадку кращим рішенням ? механічна .. гарантовано, що ecusafe не робить, і пере, так само, tabbella tdc і не добре, чому? а якщо c'? у prblema маючи стирання dtc не знаєте, що тип аномалії має машини ..
    тільки гірше, в деяких випадках, не працює круїз-контроль ..
    може бути, egr з якоюсь програмка, але який сенс в 2 хвилини назад, так fap egr вручну і все працює ідеєю досконалості ..

я читала, що хтось пише в попередніх постах edc16c34 в групі vw, мені здається, цей тип ecu не існує, існує cp34 що ? ще гавкає, що і може мати також adblue, наприклад, vw crafter ..
    група wv крім старої edc15 монтує, а також edc16u1-edc16u31-edc16u34 якщо ви говорите, знаючи, як зробити defap вручну без видалення dtc карту пошти, а також золота і мод так і все суспільство, включена, може вивчати його випад, і краще зрозуміти те, що ви говорите.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    група wv крім старої edc15 монтує, а також edc16u1-edc16u31-edc16u34 якщо ви говорите, знаючи, як зробити defap вручну без видалення dtc карту пошти, а також золота і мод так і все суспільство, включена, може вивчати його випад, і краще зрозуміти те, що ви говорите.
    ти згоден в повному обсязі.

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    10
    гарантую, що ви не тут, щоб робити роботу безкоштовно, навіть, може бути, я дізнаюся щось більше?... ви не можете запитати так, а ви це ви зробили? я думаю, що ні ..
    повірте, що ? як я кажу, я, однак, то, що ви написали ви з тим, що я сказав, я не, мені здається, дуже опису ... я прочитав те, що написано в цьому розділі, та враховуючи, моя думка, чому? я зробив кілька з цих файлів, і тому я кажу з cogniione причини я не кидати їх так, щоб ... за те, що ви пишете на edc15 я не розумію, що ви хочете сказати, їх можна зробити тільки закриття egr комутатори, а не як правило, призвести до masimo значення рециркуляції ог, щоб тримати її замкненою, помилка dtc навіть якщо було б так, його максимум без помилок .. але в edc15p або v або vm c'? також їх комутатор системи egr, потрібно просто закрити і egr залишається закриватися без помилки ..здається дивним, говорячи про edc15 але ви можете? зробити це, як ви можете? з edc15c2, наприклад, не мене, ні від інших на увазі ... втім, vw пі? просто зробити для fap off .. тепер навпаки воно навіть трохи перевищено є багато, що гора edc17 і навіть їх не ? важко, але ви повинні знати, що чіпати ... тільки що ? - завжди мати стільки damos і вчитися, і робити тести ...
    я в змозі в деяких випадках знайти такий вимикач fap також для edc16c39 чи знаєте ви цього? але не всіх, тільки pi? нові привіт ..

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    10
    ви впевнені, що гарний ваш відповідь квоти .. можливо, ми також бачимо, що ви знаєте, що робити ви ... що ви думаєте ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ми говоримо, що не має сенсу тягнути камінь і сховати руку

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    макс концепції ? що на цьому форумі, якщо ви хочете, щоб допомогти робить це повністю, я та інші, він поклав кілька прикладів, щоб egr dpf або off, чому? було це зробити.
    тут ми не використовуємо, щоб сказати "я знаю, що робити, він робить вручну і т. д. і т. п.", а потім просто...
    щоб допомогти met? ? краще мовчати, читати і не писати нічого...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав max38 Visualizza Messaggio
    гарантую, що ви не тут, щоб робити роботу безкоштовно, навіть, може бути, я дізнаюся щось більше?... ви не можете запитати так, а ви це ви зробили? я думаю, що ні ..
    повірте, що ? як я кажу, я, однак, то, що ви написали ви з тим, що я сказав, я не, мені здається, дуже опису ... я прочитав те, що написано в цьому розділі, та враховуючи, моя думка, чому? я зробив кілька з цих файлів, і тому я кажу з cogniione причини я не кидати їх так, щоб ... за те, що ви пишете на edc15 я не розумію, що ви хочете сказати, їх можна зробити тільки закриття egr комутатори, а не як правило, призвести до masimo значення рециркуляції ог, щоб тримати її замкненою, помилка dtc навіть якщо було б так, його максимум без помилок .. але в edc15p або v або vm c'? також їх комутатор системи egr, потрібно просто закрити і egr залишається закриватися без помилки ..здається дивним, говорячи про edc15 але ви можете? зробити це, як ви можете? з edc15c2, наприклад, не мене, ні від інших на увазі ... втім, vw пі? просто зробити для fap off .. тепер навпаки воно навіть трохи перевищено є багато, що гора edc17 і навіть їх не ? важко, але ви повинні знати, що чіпати ... тільки що ? - завжди мати стільки damos і вчитися, і робити тести ...
    я в змозі в деяких випадках знайти такий вимикач fap також для edc16c39 чи знаєте ви цього? але не всіх, тільки pi? нові привіт ..

подивитися то це одне,тут ми не в porcaio, що багато хто з вас знають, що це таке,ми на professionalchiptuning, що форум народився, щоб поділитися можна більше і зробити це з vcuore бо той, хто пише, що показує, навіть з фактами, а не тільки словами, щоб зробити гонки, хто живе довше,тут м. з пропозиціями продати карти вітрила забудьте, тому що якщо з'явиться повідомлення, або вам-ї зарплати ви відразу ж за межами, звичайно, що вірно в цілому, і я не кажу спеціально для тебе,крім цього видно, що ви вважаєте, що ви так добре я тебе на увазі, що у цьому форумі у нас є один off limits, де є керівництва на всі колеса і switch off для edc15 і' опубліковано від часу, як керівництво swirl off чи знаєте ви цього? я не думаю,я на відміну від того, що ти думаєш, я поділився, але без проблем, тому що, звичайно, я не боюся, що хтось вкрав мене ремеслу,а потім, якщо ви подивитеся на zezione банк даних, файлів, ori, ви розумієте, що 65% файлів орі я їх розмістили, я вірю, що якщо я не хочу ділитися ним postavo? ваш нік я не новий, і якщо я не помиляюся, коли я був уже досить conoscuto на веб-бо людина, звичайно, не 4-5 років, що я роблю, це ремесло ти все ще girovagami на форумі, і запитати, info, то тепер не veire зробити професорів тут, тому даю раду, або отримати цей форум як джерело багатством, так і для вас, що ви по відношенню до нас, чи шукали інше місце, де, щоб зробити великий,покірність' і' найбільший virtu' ricordalo завжди.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •