Привіт, я хотів би запитати вас люб'язно програвати ці 2 файли. Мене вони вирахували машину, але навіть після 100 Км машина йде в регенерації. Я знаю, що після видалення dpf, ви втратите cruise. Ви пу? зберегти cruise? Спасибі всім.
Привіт, я хотів би запитати вас люб'язно програвати ці 2 файли. Мене вони вирахували машину, але навіть після 100 Км машина йде в регенерації. Я знаю, що після видалення dpf, ви втратите cruise. Ви пу? зберегти cruise? Спасибі всім.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 25-12-2012 в 11:37
деякі фахівці знають, як видалити fap вручну, утримуючи круїз-активний
карту, звичайно, не зробив-і новачок, і дуже чиста і тиха,тиск турбо ок,тиску в рампі ок,я не зрозумів, але чому обмежувач тиску в рампі, і це було зроблено настільки перебільшені,клапан egr у мене не йде як і була виключена, і ін'єкції, і це дуже елементарний, таким чином, не прогресивна, а на високих оборотах починає стінами,dpf, і він був виключений з мапу, отже, якщо зробити це означає, що не факт, ну і в будь-якому випадку круїз-контроль якщо ви rovolgi в нашому інтернет-ми можемо тримати його так само, без dpf.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Дорогий msport, якщо я звертаюся до вашого онлайн-послуги, шляхом перевстановити мод, як ви кажете тиску в магістралі rail, egr, і т.д. і зняти dpf вручну і при cruise, скільки він буде витрачати? Спасибі.
для цього у нас є розділ на сервіс files on line там де написано " режим для info у будь-якому випадку ви можете звернутися в info*professionalchiptuning.net
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Дорогий msport, я написав ***** як ви сказали......послуги інтернет-файли. не всі ще я отримав відповіді з цього питання. Я хотів би знати ціну, щоб переглянути файли, які я відправив, але pi? точно, мені треба руку у вирішенні проблеми.
Ок, моя ***** і:
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-12-2012 в 14:14
Привіт msport, я не отримав нічого. Зовнішній вигляд". Привіт