Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    якщо я не помиляюся, в 170cv змінювалися форсунки.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    ? просто.. в будь-якому ecu ? всім велено від температури.. прискорення, якщо перевищує малюк градусів, наприклад, температура води починає сходження в мм3 дизельного палива вводять..
    все це допомагає зберегти двигун..? l' a b c двигунів..і особливо-тюнінг ecu!!!
    спасибі кріс ваше пояснення елементарних ти мені відкрив світ, який не знав, що ви знаєте???
    ? для таких як ти sritto пост, здавалося, ти схожий на температур всередині ecu...
    я цитую:"проблема в що маєте на увазі ? джерелом температури в ecu.."
    пу? цілком можливо, що я не зрозумів, ви знаєте, com? я p? калиброванны...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ви справді я написав так неоднозначно!!!
    я мав на увазі при температурах, заданих в карту..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    з допомогою кнопки? або ніколи не бачили 147 ducati corse близько.. на клавішу boost?

поясню мій congiato в 147 150cv поговоривши з мого гіда для підвищення потенції,

ми говорили про карті 170cv, і він розповідав мені цю новину форсування обмежений за часом і км..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я теж ніколи не бачив ducati corse поруч і не знають про це таємничому кнопку boost...
    що стосується кавалерії, я не думаю, що у fiat стартують cos? навколо тих, хто aquistava автомобіля, як, змусивши їх платити більше, чому? ще по потужності, а не з'???і для штемпелів і страхування, як ми всі власники цього авто, були раді більше платити?? я не думаю, chesia так і з файлів, які я дивився давно, в порівнянні з 150 mjet було ніякої різниці, як запит крутний момент, тому дизель або турбо, що аванси..не рахуючи, що є механічні компоненти, включаючи інжектори і турбо, які відрізняються від 150cv...принаймні, за catologhi запасні...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я теж ніколи не бачив ducati corse поруч і не знають про це таємничому кнопку boost...
    що стосується кавалерії, я не думаю, що у fiat стартують cos? навколо тих, хто aquistava автомобіля, як, змусивши їх платити більше, чому? ще по потужності, а не з'???і для штемпелів і страхування, як ми всі власники цього авто, були раді більше платити?? я не думаю, chesia так і з файлів, які я дивився давно, в порівнянні з 150 mjet було ніякої різниці, як запит крутний момент, тому дизель або турбо, що аванси..не рахуючи, що є механічні компоненти, включаючи інжектори і турбо, які відрізняються від 150cv...принаймні, за catologhi запасні...
    Тоді насос,турбіна,форсунки і все інше ідентичні 150cv, можливо, змінити код продукту, але є ідентичними,і кнопка "boost", але вкл-викл від 150cv в 170cv типу кнопки спорт,резюме є, я тільки сказав, що по-моєму в школі він дечим 170cv,роботи, які вони зробили на цю машину, і' класичний труд, який ви пу? натисніть на edc 15 з кнопкою для подвійного відображення ori-mod або mod1-mod2.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    msport я знаю, що форсунки не ті.. якщо я правильно пам'ятаю, часи були нижні 150cv..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    двигун і форсунки, а також...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення