Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: перевищення 147

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29

перевищення 147

Привіт , після діагностики, з multiecuscan моєї 147 1.9 jtdm 16 v , ? результат перевищення 6120 об/хв строк, на 1,55 секунди.. машина я гніздо не використовується. Тепер я хотів би знати, якщо ? дійсно, можна arrivvare в тих про їх..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    я не ? доводилося читати за межами кіл, з ***********, ? покладіть випадку, що ви вниз і помиляєтесь перемикання передач може дістатися 6120 обертів. Ви знаєте, що "при гальмуванні вибуху"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    я multiecuscan, залишається в пам'яті, максимальна частота обертання двигуна , а також кількість оборотів

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ці машини мають різання повного струму до форсунок і зниження прес-rail в 5200 об / хв....
    те, що значення і майже неможливо.....
    якщо вони не піднялися до подорожуючи 200 км/год...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    ви, що залишається в пам'яті, але я ніколи не читав одну, може бути, чому? ніхто ? вдалося використати їх в екстремальних дістатися до цих оборотів?
    однак, можливо, замість 5? поставили третій або gi? l?..
    знайомство з 156 1,8 тільки гніздо з 100 000 км "маніяк точність", що робив всі купони і завжди ходили план для зупинки руху мимовільні зламав шатун що прорвало моноблок.. навіть не 2 дні, взявши машину, він одразу ж прослизнула

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    з моєї я зробив 10 000 км і все ще триває, проте я думаю, що ебу був замінений, чому? мені виповнюється 20 000 км в ебу..в той час як на спідометрі 130.000 км

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    а на лічильник часу холостого ходу я від 1,55 секунди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ці машини мають різання повного струму до форсунок і зниження прес-rail в 5200 об / хв....
    те, що значення і майже неможливо.....
    якщо вони не піднялися до подорожуючи 200 км/год...
    привіт манро.... "у випадку якщо ви знаєте, як зняти силует струму 5200 оборотів??? моя, як я 5250 про знімаєте обмежувач, як якщо б це був бензин я повинен зробити трек, і я хотів би принести цю межу до 6000 оборотів!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав checcosassu Visualizza Messaggio
    а на лічильник часу холостого ходу я від 1,55 секунди
    як правило, на ці автомобілі, ви повинні знайти одометра в ебу двигуна 0км, або до км реальних makkina, я особисто не вірю в це, більше на читання, dell' одометра управління двигуном.... чому? коли я купив автомобіль вже 0км, ? півтора року, що cel' я.... вчора атака діагноз, я заявляю, що руки їх ставлю тільки я, на моєї машини, я ніколи не та я ніколи не грав з одометра, в тому сенсі, що я ніколи не піднімався, км, та ін, атака діагностика вчора і управління двигуном, на відміну від? приєднатися 0км, я вважаю, що-то типу 4350km, останнім програмування щось на зразок.... так як один від одного, останній раз, що я переписано будуть передані і так, і ні.... 50km....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    привіт манро.... "у випадку якщо ви знаєте, як зняти силует струму 5200 оборотів??? моя, як я 5250 про знімаєте обмежувач, як якщо б це був бензин я повинен зробити трек, і я хотів би принести цю межу до 6000 оборотів!!
    я personalmento я ніколи не був зацікавлений в тому, перемістіть обмежувач оборотів дизельного двигуна, ніж значення, встановлене виробником..
    ? на форумі c'? керівництво підвищенням обертів mino на edc15, що може бути корисним для того, щоб сигнал на фарсі (перська) на карті....
    у іншому випадку вам потрібно отримати damos вашого ecu і moddare обмежувач оборотів...
    саме "складною"?,по-моєму,було б також уникнути різки тиску в рампі від ecu....
    їх я бачу, триває, тому що ви повинні andaread agiresul duty cycle клапана drv і, можливо, на відповідні елементи керування pid.....
    не ? просто прогулятися, ось....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •