Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Обговорення: Проблема bmw 320d 177cv.....

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300

Проблема bmw 320d 177cv.....

Привіт всім,
    я повинен зробити цей автомобіль, Bmw 320d 177cv але, перш ніж зіставити, я хочу вирішити цю серйозну проблему, яка хоче цей автомобіль......

В діагноз я d? помилка "мережі wakeup" кабель живлення або контакт 15, практично посилає в блок автомобіля, а не частина пі? без попереднього повідомлення!
    зняття ебу чистити роз'єми, їх встановлення і магії автомобіль починається......? я не можу змусити піти клієнт, і кожен раз робити цю процедуру, повинні були залишатися на ногах, я хочу risolvergli в problama......

ви ніколи не чули? там, ви ніколи не стикалися? що це може бути?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Деякі подробиці-й? про виявлені помилки діагноз:

- кабель пробудження (бортової мережі 12 годин) або клема 15 (бортовий мережі 11h) арт. 4A03
    - напруга бортової мережі cod. 4A66

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо у вас є друг в bmw ? тепер, що ви називаєте.....
    їх, безумовно, про це дізнаються щось...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    фоджа
    Et
    43
    Повідомлення
    106
    клема 15 повинен бути вузол з'єднання перевірте джгути проводів.
    мови, що тяга роз'єми ? підуть ? нормальний пп ? магія......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт ? що клієнт одного в bmw є...... але не робить нічого більше? те, що я роблю, в додаток до spruzzargli p? мастила на з'єднання!
    Я навпаки хочу risolvergli проблема.....

Matd82, яка проводка поради, починаючи з, чому? по мені ? проблема влади, яка іноді приходить, а іноді-ні, або, принаймні, не з рамки, необхідні, як якщо б був обрив проводу або майже.....

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    На деяких bmw зробили приманкою для кабелю v? танцює акумулятора на кузов, але не пам'ятаю, якщо serie1 або serie3.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    двигун постраждалих може бути таким же,.... ви можете мати зображення цього кабелю?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    фото не я, але повинен бути кабель маси, що v? від акумулятора на кузов, у будь-якому випадку у мене є друг, який працює в BMW я намагаюся почути від нього.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Чув, мій друг на BMW, питає мене: рамки горить чи ні?Якщо загоряється, стартер крутиться і не заводиться або не працює?Він скидає тільки висмикуванням вилки ecu або навіть від'єднати акумулятор?У разі, якщо ви resetti також висмикуванням батареї каже, що повинно вистачити однієї riprogramazione(але, можливо, в BMW вже? зробив?)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт, тоді :

картина горить чи ні? картина висвітлює

Якщо горить, стартер крутиться і не заводиться або не працює? електродвигун не працює

Скидається тільки висмикуванням вилки ecu або навіть висмикуванням батареї? я не знаю, я не пробував від'єднати акумулятор

У разі, якщо ви resetti також висмикуванням батареї каже, що повинно вистачити однієї riprogramazione(але, можливо, в BMW вже? зробив?) перепрограмування ? було перероблено, як я ? сказали, вони перенесли всі, навіть автоматична коробка передач.....? як і раніше, є проблеми!

дякую

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •