Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92

погляд dpf off самі mod opel zafira mjt 120

привіт, хлопці,я хотів би знати, що ви думаєте на цей файл, який я тільки що закінчив редагувати... fap off і було зроблено з раз,тому що я не в градусах, щоб зробити це вручну, з кроком замість того, щоб були дані, слідуючи обговорення на форумі і прямо зараз я хотів би знати вашу думку може все це працювати? спасибі, хлопці!

oper zafira B 2008 рік, 1,9 CDTI 120 л. с.

спасибі, хлопці!
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Я думаю, що її немає на цьому n hw і sw, мені і довелося в минулому, що у вас проблеми на інших немає чергу робить їх добре, я думаю, що якщо ви спробуєте повинні йти в recovery, природно, я говорю DPF-OFF карту з кроком зроблені погано, не зробити шкоди і дуже, але дуже м'яке і відсутні різні карти, в тому числі обмежувачі pres turbo,q inett,і т. д. і потім я не розумію, чому ви підняли тільки обмежувач 2 ходу руху?

Випробування автомобілів пролом, нагріти добре і через деякий час ви повинні відчути, що починає втрачати потужність до відновлення
    Востаннє редагувалось admin; 25-12-2012 в 17:42
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Я думаю, що її немає на цьому n hw і sw, мені і довелося в минулому, що у вас проблеми на інших немає чергу робить їх добре, я думаю, що якщо ви спробуєте повинні йти в recovery, природно, я говорю DPF-OFF карту з кроком зроблені погано, не зробити шкоди і дуже, але дуже м'яке і відсутні різні карти, в тому числі обмежувачі pres turbo,q inett,і т. д. і потім я не розумію, чому ви підняли тільки обмежувач 2 ходу руху?

Випробування автомобілів пролом, нагріти добре і через деякий час ви повинні відчути, що починає втрачати потужність до відновлення

велике спасибі за відповідь! не могли б ви сказати мені, де я помиляюся? так, щоб зрозуміти і виправити..обмежувач його підняли тільки на 2-ій передачі, тому що на інших передач і вже все massiomo за замовчуванням. величезне спасибі!!!

Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав FA2ST Visualizza Messaggio
    велике спасибі за відповідь! не могли б ви сказати мені, де я помиляюся? так, щоб зрозуміти і виправити..обмежувач його підняли тільки на 2-ій передачі, тому що на інших передач і вже все massiomo за замовчуванням. величезне спасибі!!!
    Отримати файл croma 120cv processalo з раз і подивитися те, що правити, і візьми свій і processalo з раз і зробіть confrondo з двох croma на цей раз, то працює?

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Отримати файл croma 120cv processalo з раз і подивитися те, що правити, і візьми свій і processalo з раз і зробіть confrondo з двох croma на цей раз, то працює?
    привіт адмін,велике спасибі за consoglio побачу спробувати! проблеми, а в 2d я не можу робити те, що я хочу, тому що знаю мало, ecm titanium, а тому що я все ще ingranando тепер маленька частка... всі тести зроблені, так що тепер від мене завжди були зроблені на edc15,то я б сказав, набагато простіше зробити і зрозуміти...вже на edc 16 зрозуміти мало,і тому, що я, як я думаю, багато тут, я самоучка, скажімо, я не зробив ne курси ne нічого.. тому в доповнення до вашої велику допомогу (блаженні фахівців) тільки пристрасть змушує мене стояти тут битися головою
    зараз намагаюся файл, який ви згадали, і я роблю з порівняння!! величезне спасибі!!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    la croma 120cv і edc16c39....

я не бачу dpf off і egr off 2d на файл, наприклад, зроблено matd82...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    фоджа
    Et
    43
    Повідомлення
    106
    у вас збільшується значення обмеження крутного моменту, коли автомобіль ? не горить.
    частини від 1500rpm
    те ж саме, x prex rail і час уприскування.

я зробив карту, як, наприклад спробувати
    я тобі винесуть egr.
    fap ? off.
    File Allegati Файл Вкладення

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав matd82 Visualizza Messaggio
    у вас збільшується значення обмеження крутного моменту, коли автомобіль ? не горить.
    частини від 1500rpm
    те ж саме, x prex rail і час уприскування.

я зробив карту, як, наприклад спробувати
    я тобі винесуть egr.
    fap ? off.
    спасибі, я тебе прошу gentilemteuna що: fap офф і egr off я бачу їх в 2d якщо порівняти ваш приклад і вихідний файл? тому що щиро мій obbioettivo і зробити їх вручну,але, звичайно, я повинен зрозуміти, що я роблю...

Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Fap не зробив правильно на цей тип hw і sw чергу, робить лайно, ви навіть забули 0E29C2 негативні виправити

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    спасибі, хлопці! завтра я caricar eil файл і подивитися, якщо це працює! файл, який я відправив, я не впевнений, що то,але machcina і mjet 120cv dpf, тому я думаю, буде аналогічним. як тільки мені приходить півень вивантаження файлів з машини, на запитання, і я намагаюся завдяки matd 82 для прикладу написав,я побачити, де ви діяли, хоча в 2D я навіть не знаю, як тому в мод...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •