Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

читати і писати mazda 5 2000 crd

привіт, хлопці, info,ви повинні виключити сажового фільтра на цій машині ви можете зробити?що ми vuple, щоб прочитати і написати його??блок управління і вся чорна з sinbolo mazda RF7N з написом made in japan, що ви скажіть мені??привітання...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ебу denso.
    fap, ви можете? зробити, але забули зробити це з програмами типу раз або схожі.
    щоб прочитати і написати його я зробив з kess оригінал.

з клонів, думаю, він не міг читати
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    ебу denso.
    fap, ви можете? зробити, але забули зробити це з програмами типу раз або схожі.
    щоб прочитати і написати його я зробив з kess оригінал.

з клонів, думаю, він не міг читати
    спасибі magi1984 припускав, що він не просто читати і писати....або навіть з ktag ви можете це зробити чи ні??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    і, як говорять волхви, але я додам, що навіть piasini вміє читати і писати.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    і, як говорять волхви, але я додам, що навіть piasini вміє читати і писати.
    привіт giarras ги, piasini клон або оригінал?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не ризикувати..недолік безпосередньо з kess офіційний.....і спробуйте обробити файл з *******h для defappaggio...
    ті, ecu дуже незвичайні....краще бути впевнені, що їх з кращих інструментів....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    не ризикувати..недолік безпосередньо з kess офіційний.....і спробуйте обробити файл з *******h для defappaggio...
    ті, ecu дуже незвичайні....краще бути впевнені, що їх з кращих інструментів....
    спасибі манро!!на жаль kess офіційного не маю, чи почали нещодавно з цими речами не дуже обладнана ми бачимо на майбутнє, що ви можете зробити intando зараз роблю, що можу,!!у frattenpo його чистим, щоб добре обнулити лічильники, а зараз можете йти!!!ще раз дякую, і я користуюся цією нагодою, щоб показати найкращі побажання з різдвом і новим роком!!!звичайно, я роблю також листування в форумах, що в цьому 2013 році може піти краще всіх...... привіт!!!!!!!!!!!!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    привіт, я можу додати, що *******ч у мене є,але на цих ecu не йде granch? з видаленням dpf,я волію робити це вручну з допомогою невеликих accorgimernti,це ecu можна спокійно зробити з piasini клон? тільки в школі, метр, якщо ви хочете зробити послідовний ти з галло-орі,cmd орі,і kess v2 орі, з них я зробив різні це я знаю

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •