Стр. 10 з 15 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima
Результати 91-100 з 147

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    так що,хлопці, якщо я не дізнався погані речі, так...для уточнення карті обмежувач диму,він намагається smagire в умовах навантаження, змінюючи AFR,так скажімо, від 0 до 50 % навантаження двигуна,а потім від 50% і потім до 100% cre altrimarico він намагається дати більш дизель у відсотках збільшення навантаження, так що зробити свою машину готовий, але без esageraenti курить......правильно? може піти, як міркування? тепер я прошу вас.... бачив, що ми збираємося змінити тиск турбо inalzandola значення "x" coarme я можу знати, якщо ви худий або жиру? я повинен fee даних та журналів див. повне навантаження? я хотів би зрозуміти, це те,що я думаю, що якщо наше кількість дизельного палива і правильно, і машина не дуже худий,в доповнення до ризику inalzamento температури і нічого іншого,ми будемо мати автомобілі, які споживають менше енергії, тому що не дизель "плюс", але в той же час автомобіль і більш потужні з точки зору виконання... дякую!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    fa2st від твоїх запитань, я розумію, що вам не зовсім зрозуміло, як працює цикл двигуна дизель.....
    ви не можете очікувати, щоб змінити певні параметри, якщо ви не знаєте, роботи основна складова, що.....
    раджу тобі пошукати на форумі документи, які ви могли зрозуміти хоча б основи того, як працює дизель...
    ви побачите, що тоді такі питання не будуть більше так бути задані....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    fa2st від твоїх запитань, я розумію, що вам не зовсім зрозуміло, як працює цикл двигуна дизель.....
    ви не можете очікувати, щоб змінити певні параметри, якщо ви не знаєте, роботи основна складова, що.....
    раджу тобі пошукати на форумі документи, які ви могли зрозуміти хоча б основи того, як працює дизель...
    ви побачите, що тоді такі питання не будуть більше так бути задані....
    я чекаю, люб'язно відповідь манро...pultroppo не всі ми народжуємося дізналися... дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Мені не зрозуміло чому ваш повторний шлюб, чому? я просто намагаюся зрозуміти, як діяти на карті, диму... так Як я новачок в області відображення, може бути, я роблю плутанини між mod карту, бензин і карту дизельного двигуна, але, при всій повазі , я думаю, що в 10 років, механік, я бачив,розібрали,аранжованих заново і хтось дизельних двигунів. Тому, якщо у вас є бажання, скажи мені, де я помиляюся. Зробити заяву, як, мені здається, що не так. Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    мені здається, трохи до 1000 оборотів rail у 7300-бар..., ви повинні побачити файл орі.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    L' орі за останні 2 брейк-пойнт має значення 6912 бар

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Швидкий в чому? питання??
    якщо ? для цього навіть не я народився дізнався..
    дійсно, мало речей, які я знаю, я буває, як тільки....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Швидкий в чому? питання??
    якщо ? для цього навіть не я народився дізнався..
    дійсно, мало речей, які я знаю, я буває, як тільки....
    ви говорите, що я не ясно, як працює двигун,я зробив кілька питань, на який ти відповів

"fa2st від твоїх запитань, я розумію, що вам не зовсім зрозуміло, як працює цикл двигуна дизель.....
    якихось певних питань не буде більше, як бути в poste"

люб'язно ви, що ви знаєте більше за мене,могли б ви пояснити мені? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    по мені, ви, міняючи місцями бар для кількості? дизель

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    по мені, ви, міняючи місцями бар для кількості? дизель
    Привіт eplode82, я не я, плутаючи я просто задав питання, очевидно, ще бар в магістралі rail одно ще кількість дизельного палива.
    Моє питання було про те, як я міг би збільшити продуктивність, коли я на 1000 оборотів .
    В моєму випадку я помітив поліпшення тільки за рахунок збільшення часу уприскування, а не від диму картку або педаль або пара.
    Мене виникали сумніви, якщо насос impiegasse багато часу, щоб підняти тиск, щоб дати те, що я прошу від педалі.

Стр. 10 з 15 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •