а giarras,якщо машина не йде провини і тих, хто змінює параметри не програміст,проте, хлопці, моя порада:
або візьміть повний комплект magpro2 або йдіть на alientech, що коштує трохи більше, але і відмінна компанія.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Привіт, хлопці, я все, але насправді перебільшують витрати на управління практично ? як мати довірену особу, з яким розділити доходи, останнє оновлення забезпечує навіть лічильник програмування на new genius і коли ви повертаєтеся в 30 писань потрібно aggionare так, що вони можуть знати, скільки блоків управління написати (від джерел їх потрібно розрахувати можливі підвищення цін для оновлення) я його продаю
нас в майстерні, ми genius старий, у нас є пакет для вантажівок і комерційних автомобілів і досі у мене не було ніколи проблем, проблема, що він і не читає ніколи (принаймні на вантажівках) повну карту, але тільки частина карти, і потім ви не можете помістити файл в sw редагування використовувати драйвери, але ви змушені використовувати race evo.
чесно кажучи я не розумію, якщо корекція cksum f? genius запису race evo.
у cksum ? розраховується від race evo в момент, коли зберігаєте зображення. plus дозволяє також розрахувати cksum на файли, оброблені без установок при умові, що ви вже придбали налаштування однієї сім'ї. привіт
хороший плагіат на нью жені!! є прилади, офіційний дійсним і що не так прив'язана, як genius??
дивна річ ? що alientech і dimsport ростуть практично разом, в той час як політики продажів абсолютно різні.
Мій друг, який має все, Alien, ви ? знайшов кілька разів в штаб і побачив в лабораторії нью-genius.
Як багато з вас знають власники братами та/або сестрами, і коли обидві компанії були тільки що.
так що в принципі ви хочете сказати, що продукт, скажімо, той самий, але продається з 2 різними іменами? політика продажів dimsport але і неправильно по-моєму, я був, як у майстерні, я попросив їх відповісти і при покупці все обладнання, не зроблені ще почути.. так як для мене серйозність і мало того, що якщо ми хочемо, чесно кажучи sti часи не кожен рік ххххх євро, які можна витратити на книги, підручники, журнали,а потім змушує мене розуміти, що в їх продати цікавить щодо..