Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 27

Обговорення: new genius vs mag pro x17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    однак я хотів запитати, перш за все, для фахівців, але, як простота використання і "ефективність" com???
    все це pseudoamico, що мені порадили я знаю, що він зробив cupra r від 265cv, з якими st? проходячи p? неприємності, мабуть, не vadi, як і повинно йти в автомобілі, як правило, зіставляється....
    я думаю, що ви робите р? плутанини, якщо сочі не v? не ? звичайно, винен genius, але mapper.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    а giarras,якщо машина не йде провини і тих, хто змінює параметри не програміст,проте, хлопці, моя порада:

або візьміть повний комплект magpro2 або йдіть на alientech, що коштує трохи більше, але і відмінна компанія.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    я думаю, що ви робите р? плутанини, якщо сочі не v? не ? звичайно, винен genius, але mapper.
    я не я написав, але я думаю, що обов'язково ? cos? також, чому? "один", не ? навіть в автомобільній промисловості....
    ? я хотів би дізнатися більше? щодо genius....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    Привіт, хлопці, я все, але насправді перебільшують витрати на управління практично ? як мати довірену особу, з яким розділити доходи, останнє оновлення забезпечує навіть лічильник програмування на new genius і коли ви повертаєтеся в 30 писань потрібно aggionare так, що вони можуть знати, скільки блоків управління написати (від джерел їх потрібно розрахувати можливі підвищення цін для оновлення) я його продаю

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    нас в майстерні, ми genius старий, у нас є пакет для вантажівок і комерційних автомобілів і досі у мене не було ніколи проблем, проблема, що він і не читає ніколи (принаймні на вантажівках) повну карту, але тільки частина карти, і потім ви не можете помістити файл в sw редагування використовувати драйвери, але ви змушені використовувати race evo.
    чесно кажучи я не розумію, якщо корекція cksum f? genius запису race evo.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    у cksum ? розраховується від race evo в момент, коли зберігаєте зображення. plus дозволяє також розрахувати cksum на файли, оброблені без установок при умові, що ви вже придбали налаштування однієї сім'ї. привіт

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    хороший плагіат на нью жені!! є прилади, офіційний дійсним і що не так прив'язана, як genius??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав FA2ST Visualizza Messaggio
    хороший плагіат на нью жені!! є прилади, офіційний дійсним і що не так прив'язана, як genius??
    я б сказав, що єдине, кажучи офіційною і magpro2 і alientech,а не півень,cmd,і dimsport завжди пов'язані з їх виробника.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    дивна річ ? що alientech і dimsport ростуть практично разом, в той час як політики продажів абсолютно різні.
    Мій друг, який має все, Alien, ви ? знайшов кілька разів в штаб і побачив в лабораторії нью-genius.
    Як багато з вас знають власники братами та/або сестрами, і коли обидві компанії були тільки що.

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав кома Visualizza Messaggio
    дивна річ ? що alientech і dimsport ростуть практично разом, в той час як політики продажів абсолютно різні.
    Мій друг, який має все, Alien, ви ? знайшов кілька разів в штаб і побачив в лабораторії нью-genius.
    Як багато з вас знають власники братами та/або сестрами, і коли обидві компанії були тільки що.
    так що в принципі ви хочете сказати, що продукт, скажімо, той самий, але продається з 2 різними іменами? політика продажів dimsport але і неправильно по-моєму, я був, як у майстерні, я попросив їх відповісти і при покупці все обладнання, не зроблені ще почути.. так як для мене серйозність і мало того, що якщо ми хочемо, чесно кажучи sti часи не кожен рік ххххх євро, які можна витратити на книги, підручники, журнали,а потім змушує мене розуміти, що в їх продати цікавить щодо..

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •