Результати 1-8 з 8

Обговорення: презентація

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    комо
    Повідомлення
    3

презентація

Добрий день,
    я-новий користувач ? перше повідомлення, що я посилаю,
    саме, щоб не йти на furbacchiotto і не gudagnare 50 повідомлень immeritati, але мої сумніви у використанні форуму ?
    як я можу бути активним учасником, якщо мої навички світлових років від ваших, без зайвих питань і нудні питання, які у вас вже? широко трактується та вирішується
    де я міг би сказати, що швидкий пошук в старі повідомлення, я б і не втратити зайвий час,це було б мрією для м? бути в змозі внести свій внесок у ****lli для того, щоб дати пораду і допомогу.
    Файли апетитні вірно, але не для того, щоб бути хитрим, але потрібно solidariet? серед колег, ніколи не обурювався пораду або допомогу, борг і запитав, інструменти в моєму районі.
    Я купив autocom "три в одному" від відомого сайту англійською мовою, думаючи, що він буде працювати, як ***********, що я тільки встиг блокувати , бачив їх допомогу, я вирішив не гаяти часу і швидше ricompramerlo,
    тому що не створені служби, також за додаткову плату (гроші, ви можете використовувати їх, щоб виростити пошук з покупкою, тип ключа активацій і т. д) без нас passre від fubi ebay подивитися ваші обговорення autocom активація
    Спасибі за увагу і теплі побажання, всіх з різдвом
    (Впевнений, я не створюю теми та повідомлення тільки для досягнення 50 очок, а я купую оригінал)
    Востаннє редагувалось lorenzo62; 21-12-2012 в 10:06

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    я переїхав в презентації, ви можете, будь ласка, додати вашу et?,місце і професію, я насолоджувався так багато, ваша відвертість, x стосується того, від вас виставлений? форум деякі з цих послуг вже? ставить їх в наявності, і є інтернет-магазин, що послуги files онлайн,останні є платними,але х інших, ви поділяєте все, але за безкоштовно..просто стати, принаймні, для середнього користувача, як зазвичай.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт і ласкаво просимо,як вже написав giarras ми piacerevve знати ваше ім'я, я думаю, лоренцо,ваш вік, що я можу подумати: 50,професії і де ви знаходитесь,для інших, якщо у вас є бажання брати участь у форумі, якщо серйозно, не обов'язково для цього мати досвід, щоб знати, як зробити карту, є також багато інших тем, де ви можете втрутитися.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    комо
    Повідомлення
    3
    я вже приступив до її виправити , я написав в слайд-шоу, я не знав, що ходив компіляції вашої і зберігається

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав lorenzo62 Visualizza Messaggio
    я вже приступив до її виправити , я написав в слайд-шоу, я не знав, що ходив компіляції вашої і зберігається
    чесно кажучи я не зрозумів що ви хочете сказати,на наші запитання про себе я писати тут публічно, щоб зустрітися з вами трохи краще.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ласкаво просимо-...............

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    комо
    Повідомлення
    3
    привіт всім,
    не дуже зручний форум,
    я думав, що б мені оновити мій профіль, де я ввів всі дані, вік, професія і т. д ..
    у всякому разі, я півстоліття і моє ім'я ? лоренцо , 1962 і мій рік
    я авторемонтної один від одного 87, що я посилаю вперед, один-однісінький
    мої навички електронні стосуються пошуку помилок, а з тими, спробувати вирішити проблеми, для щастя? з моїх клієнтів,
    для випадків, pi? складні я підтримую в авторемонтних майстернях діагностики, який, я думаю, у вашому ****llo.(ми розуміємо, набагато більше? мене)
    я не дотик ебу, чому? я думаю, що тільки один, що, якщо він хоче і знає, як це зробити, ми пу? покласти руки або ? у incoscente, я повинен відповідати за будь-які збитки, вже і cos? важко багато ремонту

привітання ( я s? що я повинен спочатку дізнатися, як використовувати форум)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав lorenzo62 Visualizza Messaggio
    привіт всім,
    не дуже зручний форум,
    я думав, що б мені оновити мій профіль, де я ввів всі дані, вік, професія і т. д ..
    у всякому разі, я півстоліття і моє ім'я ? лоренцо , 1962 і мій рік
    я авторемонтної один від одного 87, що я посилаю вперед, один-однісінький
    мої навички електронні стосуються пошуку помилок, а з тими, спробувати вирішити проблеми, для щастя? з моїх клієнтів,
    для випадків, pi? складні я підтримую в авторемонтних майстернях діагностики, який, я думаю, у вашому ****llo.(ми розуміємо, набагато більше? мене)
    я не дотик ебу, чому? я думаю, що тільки один, що, якщо він хоче і знає, як це зробити, ми пу? покласти руки або ? у incoscente, я повинен відповідати за будь-які збитки, вже і cos? важко багато ремонту

привітання ( я s? що я повинен спочатку дізнатися, як використовувати форум)
    ок, Лоренцо, все в порядку...участь у форумах, ви побачите, що все, що ви sembrera + простий..гарне продовження.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •