так, але трохи, може змінюватись у залежності від конкретної 0,820 = 0,845. Десь знаходитесь 0,85 але це неважливо
http://www.q8.it/prodotti/scheda-gasolio.jsp
так, але трохи, може змінюватись у залежності від конкретної 0,820 = 0,845. Десь знаходитесь 0,85 але це неважливо
http://www.q8.it/prodotti/scheda-gasolio.jsp
дизель навіть відносини з afr низькими цінами, не курить, без "вантажу" чому двигун не виробляє "робота" або влада, що завгодно в цьому стані...? якщо, наприклад, ти-атак, причіп до автомобіля або спробуйте стикатися з вищої точки в кві? 1000 обертів, ви побачите, що машини comincer? раптом палити, якщо не відповідати обсягом замітки afr через карту....
і мова трохи складний, але ми говоримо, що має великі лінії працює, тому... afr вступає в гру тільки, якщо з'? один "зусиль" з боку двигуна....візьми, як приклад, тракторів тягова..навіть якщо вони і насосів уприскування, що вони кидають дизельного відра в двигун на холостому ходу не курять..., роблять легкий туман, сіро-блакитний більше, ніж в іншого, пояснюється тим, що для використання тиску turbo зігнути шатуни,сша знизити ступінь стиснення і, отже, на холостих дизель не має необхідної температури, похідний від стиснення для спалювання дизельного палива в умови,....
повертаючись до вашого car lupak я хотів би запитати вас, якщо ви впевнені, введіть цей дизель.....ви зробили лог??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Я не робив журнал, але я, вивчаючи мою карту і намагається affinarla намагаючись migliorarlaun трохи від 1000 до 1500 оборотів, опустивши l' afr, чому? я не готовий відповісти, хоча педаль у мене є певний запит , limutatore в fumosita' правильною і адекватною і обмежувач крутного моменту, збільшено rail в тих кіл ; але я ніколи не мав відповідь, який я шукав, що я думаю, я буду мати тільки за рахунок збільшення часу уприскування.
Я взяв недавно lexia, щоб зробити журнал, що маяк, як тільки можна.
lupak вибачте, що машини ми говоримо.., або, краще сказати, що ecu в поєднанні цього ми говоримо??
ви впевнені, що maf дати вам надійний читати??
і тиску в магістралі rail, як ви поклали?
перш за все, з низьким тиском більше нічого...двигуни psa, якщо вони не мають "низького тиску" адекватної іноді роблять"ефект соня" на низьких оборотах....
ах, я забув підключити turbo vgt??
те, з перепускний коаксіальний до крильчатки??
так що,хлопці, якщо я не дізнався погані речі, так...для уточнення карті обмежувач диму,він намагається smagire в умовах навантаження, змінюючи AFR,так скажімо, від 0 до 50 % навантаження двигуна,а потім від 50% і потім до 100% cre altrimarico він намагається дати більш дизель у відсотках збільшення навантаження, так що зробити свою машину готовий, але без esageraenti курить......правильно? може піти, як міркування? тепер я прошу вас.... бачив, що ми збираємося змінити тиск турбо inalzandola значення "x" coarme я можу знати, якщо ви худий або жиру? я повинен fee даних та журналів див. повне навантаження? я хотів би зрозуміти, це те,що я думаю, що якщо наше кількість дизельного палива і правильно, і машина не дуже худий,в доповнення до ризику inalzamento температури і нічого іншого,ми будемо мати автомобілі, які споживають менше енергії, тому що не дизель "плюс", але в той же час автомобіль і більш потужні з точки зору виконання... дякую!