сша: травень, і задає швидкість? повільно, в запису, і ви побачите, що не зависає!!!! використовую я також і мене ніколи не зраджували.*****і навіть жовч.v.1..ніколи ніяких проблем...
сша: травень, і задає швидкість? повільно, в запису, і ви побачите, що не зависає!!!! використовую я також і мене ніколи не зраджували.*****і навіть жовч.v.1..ніколи ніяких проблем...
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Привіт Chris156, дякую за пораду!
Far? як ти говориш, тільки я хотів би зрозуміти, чому так? стільки різних дві карти...
Com'? можливо, що, читаючи той же блок керування з двома інструменти виявляться дві карти, такі різні?
Я не можу дати логічне пояснення...![]()
bart для мене ? все про різні протоколи зв'язку між ними....
я вважаю, що це p? наче з-за цих відмінностей інструмент має pi? "ключів доступу" будь-які дані і сили, що файли не будуть рівні... cio? ? р? як і сканери,деякі дозволяють робити або читати деякі речі:активацій,обнулення,журналів і ін. інші дозволяють робити тільки певні речі менше.....
? я не бачу, чому? ви робите все іпсш проблем....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
bart
читайте і пишіть з тим самим серійним.
і тут у вас проблеми.
nn роби мінєти розуму на різноманітність? файлів.
трапляється майже завжди, коли закони serial кілька.
? можливо, що серійний прочитайте частина мікро-і всієї flash.
на відміну від іншого, який читає всі мікро.
у файлі є зони, які служать x ідентифікації обладнання та програмного забезпечення.
або протоколи різні розблокування.
x уникайте цих prb рекомендую, в розділі файли, і писати, який тип інтерфейсу використовується x читання таким чином, щоб полегшити запису.
Спасибі всім!
Я злякався, побачивши двох різних карт і не capendone причина. Моя стурбованість була, що втратили всі дані під час читання: не маючи скачав повну карту! Не маючи можливості? читаю, BDM, я боявся втратити дані, записавши його, і тоді не зможемо-й? відновити...
Дякуємо за запевнення: то чим раніше перемикатися?...
То riporter? зміни вже? зроблені на карті Півник, слідуючи вашим радам, на карті MagPro.
Я думаю, що вам треба? зміни також нові плани, отримані в пі?, слідуючи тій же лінії, довідка, чи не так? Або йдуть не порушені, хоча є карти педаль, turbo, etc...
Ще раз спасибі всім за допомогу і за терпіння...![]()
Тільки не тут: новий рік-нове життя!
Я був відсутній кілька днів, тому, будь ласка, мій перший пост в році, щоб звернути мої pi? відчували, побажання з новим Роком на всіх.
Тоді, бачачи, що я скористався занадто багато вашого терпіння і наявності, справедливості заради я хотів, щоб ви берете участь, що сьогодні я, нарешті, завантажив карту!
Як сказав вас, все, здається, пройшло краще під час запису!
Крім того, дотримуючись щедрі і цінні вказівки msport, і поради друзів, Форум, карту ? виявилося відмінне!
Тому я щиро дякую вам ще раз і бажаю всього рік, повний радощів, і хороше продовження в цьому чудовому Форумі!
Хороший обмін, всім ще раз дякую!![]()
дуже добре я дуже радий, що ваш позитивний коментар,гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Bart а що, мод-файли, завантажені в ecu, врешті-решт?
У світі божевільних нормальний-це з розуму