мені пп подобається, як веде себе автомобіль на низьких з prex високі rail......
може бути ? моє враження, але я люблю.......
Сприятливі
Навпаки
В нерішучості
мені пп подобається, як веде себе автомобіль на низьких з prex високі rail......
може бути ? моє враження, але я люблю.......
у cp1, щоб зробити 1350bar 1000 обертів поглинає 3квт/год, або близько 4,5 л/год
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
вас, збільште час вприскування навіть на малих обертах?
як правило, не збільшують час низькі, тому що вони вже дуже довгі...
крім того не слід, щоб не блокувати передачу....
тоді залежить від того, що потрібно зробити..якщо попередньо es передач, турбіни і гори фрицца плюс, то ви можете навіть доторкнутися до них...
як правило, для? ви віддаєте перевагу працювати більше на прес низькі, щоб дати р? у gaasolio ще....
мови все в s? якщо, наприклад гори інжекторів найбільші...їх сила речей, ви повинні налаштувати всю карту час для калібрування необхідно у відповідності з новими вимогами...
один curiosit?,але rail робить збільшені постійним навіть на мінімум типу додатковий модуль працює наприклад 5% ?
залежить від того, що ви хочете отримати.... я завжди кажу, що відображення ecu ? як музика.....є дуже багато видів музики c'? класична,легкий рок,heavy metal,jazz,blues,tecno,reggae,ecc,etc всі типи музики, так як там можуть бути типів відображення важливо ? те, що кінцевий результат сподобається "композитор", але, перш за все, всі"ascoltatore"....
Я, якщо збільшення Залізничних роблю це на високих, але я хотів би зрозуміти, на низьких, як би ви
ви повинні знати чола під інжектор, не ? пропорційно зміні тиску,діапазон збільшується з квадратним коренем підвищення тиску...так що подвійний тиску в рампі не прирівнюється до подвійної витрати для інжектора, але "тільки" на 1/4...
формула ?:flow2=flow1*sqrt press1/press2....тебе висновки....
ти кажеш, отже, що якщо приріст 50-100 бар до мінімуму в реальності? витрата збільшить? мало і, отже, не запропонував суттєві відмінності?
потім збільшити на всі криві, не ? так? або я не зрозумів?
типу, як він часто робить, щоб тиск турбіни, що збільшує все,я маю на увазі